Moers Pinksterweekend 8 juni 2019 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 30 mei 2019 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Hoofdsponsor 


zondag, 16 dec 2018 Aanvang 14:30 

Blauw Wit '81
Verslagen
-
DIA


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"Wat is snelheid? Vaak verwisselt de sportpers snelheid met inzicht. Kijk, als ik iets eerder begin te lopen dan een ander, dan lijk ik sneller."
Blauw Wit '81
Vrijwilligers

v.v. Blauw-Wit '81 is een voetbalclub waar ruimte is voor iedereen. Voor presterende leden, voor recreatieve leden, voor jong en voor oud, voor jongens en meisjes. Daarnaast biedt v.v. Blauw-Wit '81 ook op een andere vlak ontspanning door nevenactiviteiten aan te bieden, zoals zomerkampen, Sinterklaasviering en feestactiviteiten, waardoor v.v. Blauw-Wit '81 voor jong en oud een sociaal bindend karakter heeft.
Onze club heeft een positief imago in de omgeving. Om de toekomst van v.v. Blauw-Wit '81 zeker te stellen, is het belangrijk dat we hier met z’n allen aan werken. Vrijwilligers spelen een centrale rol in het voortbestaan van onze club. Zoals veel andere voetbalverenigingen ervaart ook v.v. Blauw-Wit '81 dat het in toenemende mate lastig is om vrijwilligers te binden voor de verschillende taken en functies binnen de vereniging. Zo komt het werk dat gedaan moet worden op de schouders van steeds minder mensen. Om de vereniging levend te houden en te laten groeien en bloeien, is het nodig dat meer vrijwilligers minder werk doen. Dat klopt want hoe meer mensen zich aanmelden hoe makkelijker het samen gaat.

Hieronder kun je een invulformulier downloaden om aan tegen op welke manier je een steentje bij wilt dragen.

Invullijst vrijwilligers formulier.pdf

Heb je nog vragen stuur deze dan naar: Vrijwilligers@blauwwit81.nl