Moers Pinksterweekend 8 juni 2019 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 30 mei 2019 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Sponsor 


maandag, 22 apr 2019 Aanvang 14:30 

-
Blauw Wit '81


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk."
Blauw Wit '81
Nieuwe leden
Op deze pagina kunt u informatie terug vinden over het aanmelden van een nieuw lid. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben dan kunt u deze richten aan LedenAdministratie@Blauwwit81.nl

Leeftijden:
Documenten:

Jeugd algemeen


Blauw-Wit '81 is een dorpsvereniging met een enthousiaste jeugd-afdeling voor De Moer, Dongen-Vaart en omstreken. Het is een vereniging waarin onze pupillen, jeugd en senioren zich thuis voelt en op een speelse en sportieve wijze kennis maakt met het voetbal.

Een vereniging functioneert alleen maar als alle betrokkenen zich achter het zelfde doel scharen. Houdt u er daarom rekening mee dat:
  • Ouders een actieve rol zullen moeten spelen: jeugdleider van een team, een wedstrijdje fluiten, een bijdrage leveren aan het organiseren van een Sinterklaasviering of bijvoorbeeld het jaarlijkse jeugdkamp.
  • Ouders moeten volgens een vaststaand schema rijden naar uitwedstrijden. Zie voor de huidge rijderslijst.
  • Jeugd of senior spelers wordt gevraagt een bijdrage te leveren voor de diverse activiteiten zoals Moers PinksterWeekend, Hemelvaartstoernooi en bijvoorbeeld de diverse klus en onderhoudstaken.
Onze diverse commissies kunnen u uitleggen wat uw inbreng kan zijn binnen onze vereniging.

Kleding
Onze verenigingskleuren zijn; blauwe shirts, witte broeken en blauwe sokken.
De shirts worden gesponsord, broeken en sokken kunnen (tegen een lage prijs) gekocht worden bij de vereniging. Vanaf de F-jeugd moeten de tassen worden aangeschaft bij Blauw-wit voor EUR 20,-. Maar vraag altijd eerst bij de begeleiding van het team na of er niet al een sponsor voor kleding/tassen heeft gezorgt. Het wassen van de shirts wordt per team geregeld, hiervoor wordt wasgeld gevraagt.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier
Bij inschrijving dienen de ouders/verzorgers een machtigingskaart te ondertekenen voor de inning van de contributie. De penningmeester verzorgt halfjaarlijks de inning van de contributie. Vaststelling van de contributie geschiedt elk jaar in de ledenraadvergadering en kunt u terugvinden in ons clubblad of op onze website.

Overschrijven of eindigen van het lidmaatschap
Het beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk aan de leden administratie worden doorgegeven en wel voor het einde van een verenigingsjaar, d.w.z. uiterlijk 30 juni. Wie lid wil worden van een andere vereniging dient een overschrijvingsformulier bij de secretaris van de betreffende vereniging op te halen en in te leveren.

Begeleiding
Elk team heeft 2 vaste begeleiders. Voor, tijdens en na de wedstrijd begeleiden zij het team en dragen zij de huisregels van onze vereniging uit. Wanneer u vragen hebt over de gang van zaken rondom het voetbal, is de leiding van het team uw eerste aanspreekpunt. Afmelden voor een wedstrijd bij de leider. Afmelden voor een training bij de trainer.

Wedstrijden
Het programma wordt wekelijks aangegeven op het publicatiebord bij het clubgebouw. Aan het begin van het voetbalseizoen wordt er een groepsindeling gemaakt voor het vervoer naar de uitwedstrijden. Welke groep moet rijden is aangegeven op het publicatiebord en de website. Tevens worden de ouders voorafgaand aan de speeldag nogmaals telefonisch verwittigd. Indien niet gereden kan worden, dient men zelf voor vervanging te zorgen.

Afgelastingen
Bij afgelastingen of wijzigingen (enkele dagen voor de wedstrijd) van speeltijden zal de teamleiding bellen naar de ouders. Afgelasting van de training wordt eveneens telefonisch doorgegeven. Dit gebeurt 1 uur voor de aanvangstijd.

Informatie-avond
Na aanvang van elk seizoen wordt er een informatie-uurtje georganiseerd voor de ouders.
Kabouters tot 4 jaar
Mini's van 4 tot 6 jaar

Als een mini pupil lid wil worden bij Blauw-Wit’81, zijn er ook een paar praktisch zaken waar rekening mee gehouden moet worden, namelijk;
  • Mini’s kunnen tot aan de winterstop gratis trainen, daarna opgeven als nieuw lid.
  • We starten met 1 keer per week een training op woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur. Afhankelijk de ervaring wordt later bepaald of het tijdstip zo blijft.
  • In de winterstop bekijkt Blauw-Wit’81 of zij een mini team opgeeft in een kleine competitie/toernooitjes in de omgeving.Pupillen van 6 tot 12 jaar


Kennismaking
We bieden de mogelijkheid deel te nemen aan 2 trainingen ter kennismaking. Na definitieve inschrijving wordt, afhankelijk van de leeftijd en balvaardigheid, de pupil ingedeeld bij een bepaald team.Junioren van 12 tot 18 jaar


Gegevens
Senioren


Gegevens


Rustend lid


Rustend lid niet actief
Niet actief voor de vereniging maar wil wel de vereniging blijven steunen.

Rustend lid wel actief
Actief in het verenigingsleven dus doet nog regelmatig iets doet voor de club. Bijvoorbeeld een leider van een team of trainer.