Moers Pinksterweekend 4 juni 2017 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 25 mei 2017 

Klik hier voor meer informatie

Webshop 


Foto album 


Weer in De Moer 


Clublied 

Sponsor 


zondag, 30 apr 2017 Aanvang 14:30 

Blauw Wit '81
Verslagen
-
Gudok

Cruijfiaans 

"Als ik een bal aan de voet heb die ik wil afspelen, dan moet ik rekening houden met mijn bewaker, de wind, het gras, de snelheid waarmee de spelers lopen. Wij berekenen de kracht waarmee je moet schoppen en de richting waarin in ééntiende seconde. Een computer doet daar twee minuten over!"
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

De leuke meiden MO19 van Blauw-Wit '81 zoekt leden! 

Deze club meiden is op zoek naar nieuwe teamgenoten in de leeftijd van 15-18 jaar.

Het zijn fanatieke voetbalsters met de juiste teamspirit, maar die zeker ook van gezelligheid houden. Deze hechte groep wil graag blijven voetballen, maar hebben daar wel nieuwe leden bij nodig.

Heb je ooit gevoetbald en heb je weer zin om op zaterdagmiddag met deze leuke groep meiden mee te voetballen of heb je geen voetbalervaring maar komt graag bij deze gezellige groep meiden, kom dan eens kijken, kennis maken en meevoetballen op een van de trainingen. De meisjes MO19 traint elke dinsdag en donderdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur op het sportpark in De Moer. Je bent van harte welkom! Heb je er zin in, maar nog vragen, neem dan contact op met de technische commissie van onze vereniging TC@blauwwit81.nl.

MO19 2017

Proeftraining Mini’s bij Blauw-Wit’81 op zaterdag 13 mei 2017! 

Voetballer worden is de grootste droom van veel kinderen. Mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal dat lijkt veel kinderen wel wat.  De KNVB en voetbalvereniging Blauw-Wit’81 willen dat kinderen vooral met veel plezier trainen en spelen. Om de allerkleinsten op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal wordt er op zaterdag 13 mei 2017 van 11.00 uur tot 12.00 uur, een training verzorgd op het hoofdveld van Blauwwit speciaal voor mini pupillen. Deze training is vrij toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 4- 5 en 6 jaar, maar ook voor de kinderen die bijna 4 jaar zijn.


Door middel van leuke, avontuurlijke spelvormen die afgestemd zijn op de leeftijd, willen we kinderen kennis laten maken met voetbal.  Het spelen met elkaar en tegen elkaar, ervaren van succesmomenten en op een speelse manier aanleren van sociale vaardigheden worden door teamsport gestimuleerd. We hopen dan ook dat veel kinderen plezier zullen beleven aan deze uitdagende activiteit en hopen jullie graag terug te zien op het sportpark van Blauw-Wit’81.

De Technische Commissie.

minitraining

Winnaars worstenbroodjes actie 

Namens de jeugdcommissie willen we iedereen bedanken voor weer een succesvolle verkoop! Er is dit jaar boven verwachting verkocht. Onder deze verkopers zijn zoals ieder jaar, weer een aantal uitblinkers die in de prijzen zijn gevallen. De prijswinnaars, in willekeurige volgorde, zijn:

  • Roel de Jong
  • Justin Beerens
  • Bas de Leeuw

Er ligt een leuke prijs op jullie te wachten, die opgehaald kan worden in de kantine!

Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie

Scheidsrechter clinic wordt verplaatst, gaat niet door op 21-4 


In het clubblad stond de vermelding dat de scheidsrechterclinic zou plaatsvinden op aanstaande vrijdagavond 21-4-2017. Dit gaat helaas niet door.
De clinic wordt verplaatst naar een andere datum, zodat we ook teams en een wedstrijd onderdeel kunnen maken van deze clinic.

De Technische Commissie. 

Afsluitdag jeugd 28 mei 

Net als vorig jaar is de afsluitdag van de jeugd op zondag. Dit jaar op zondag 28 mei.

Meer info volgt nog.

Blauw-wit'81 introduceert 'De Blauwe Kaart' 

Blauw-wit'81 introduceert 'De Blauwe Kaart'
Al jaren maakt de KNVB zich sterk om sportiviteit en respect op en rond de velden te stimuleren.
Blauw-wit'81 sluit zich hier uiteraard bij aan en daarom introduceren we De Blauwe Kaart bij de JO9 pupillen.

Na afloop van elke wedstrijd hebben de teams de kans om de tegenstander een Blauwe Kaart uit te reiken, waarmee het team wordt beloond voor de sportieve wedstrijd.
Het doel van de Blauwe Kaart is verenigingen en leden te stimuleren er een sportieve en plezierige wedstrijd van te maken.
Met deze Blauwe Kaart hopen wij op extra bewustwording van sportiviteit bij de jeugdteams.
De betreffende scheidsrechters en leiders worden hierover apart geïnformeerd.

Groeten Technische Commissie

blauwe kaartJO9 teams oefenen met nieuwe wedstrijdvorm op woensdag 12-04-2017  

Zoals u misschien gehoord heeft bij Blauw-Wit’81 of in de media, gaat de KNVB de spelvormen veranderen.

Zij beginnen hiermee in het nieuwe seizoen voor JO9 (F) teams.

Om kinderen, trainers, leiders en ouders hieraan te laten wennen, zullen we tijdens een training van de huidige JO9(F) dit een keer op proef uitvoeren.

Dit doen we tijdens de training van woensdag 12 april 2017, om 18.15 uur.

Iedereen die hier belangstelling voor heeft, is van harte welkom om te komen kijken en luisteren, hoe dit volgend seizoen eruit gaat zien.

 

Groeten Technische Commissie


Foto album

Uitslag 3e pubquiz 

Op zaterdag 25 maart vond voor de 3e keer een Pubquiz plaats in de kantine. Er deden 13 teams (bestaande uit max. 5 personen) mee aan de quiz, waarmee de hele kantine gevuld was. De quiz bestond uit 8 ronden met in iedere ronde een bepaald thema, variërend van muziekvragen, algemene kennis, sport, geluidsvragen, etc. Ook waren er 2 tussenrondes waarbij tijdens de eerste 3 ronden de geografische kennis werd getest en tijdens ronde 4 t/m 6 de kennis van jaartallen m.b.t gebeurtenissen. Een aanvullend programma, waarbij rond half 12 de winnaars bekend waren. Uiteindelijk gingen wederom De Veteranen er met de 1e prijs vandoor. Zij haalden bijna 65% van de maximale score.

 

De uitslag:

1

De Veteranen

96.0

2

Het tweede 3e

83.0

3

De Amateurtjes

82.5

4

De Nerds

73.5

5

Mrs Einstein

72.0

6

Het 3e

71.0

7

Dark Cloud Quizteam

71.0

8

Franciscus Spagoudius

71.0

9

The Alcmene

70.5

10

Poar neem’n

70.5

11

Stil du 1

65.5

12

Kantinetijgers

39.5

13

Stil du 3

38.0

 

Henri en Siep bedankt voor de organisatie.

Minivoetbaltoernooi voor Senioren op Hemelvaartsdag 25 mei 2017! 

hemelvaart 2017

Worstenbroodjesactie 

De jaarlijkse worstenbroodjesactie gaat binnenkort weer van start!

Aanstaande zaterdag (18 maart) worden de intekenlijsten voor de actie uitgedeeld. Mocht je voor de eerste keer meedoen dan kun je op deze lijst de uitleg vinden.

Ook dit jaar rekenen we weer op jullie enthousiaste verkoop, de opbrengst gaat tenslotte naar de club.
Tot zaterdag, en veel succes!


Nieuwe sponsoren 1e elftal  

Sommige mensen was het misschien al opgevallen dat het 1e elftal van Blauw Wit ‘81 uit De Moer sinds begin dit seizoen wel in een nieuw tenue speelde, maar dat daarop geen enkele sponsor stond. Dit alles had het te maken met de zoektocht naar een nieuwe sponsor of sponsoren waarbij de voorkeur uitging naar één of twee hoofdsponsoren en dan het liefst bedrijven uit De Moer of directe omgeving. Omdat dit niet lukte is het plan gewijzigd en is de club op zoek gegaan naar meerdere subsponsoren. Uiteindelijk zijn dit er vijf geworden en op zondag 12 februari zijn de nieuwe tenues gepresenteerd bij de thuiswedstrijd tegen Raamdonk 1.

De nieuwe sponsoren zijn:

·         René Verboven Bestratingen, Grondwerken, Groenvoorzieningen

·         Autobedrijf HAC Jansen

·         Hultermans Elektro, Beveiliging, Automatisering

·         TJ Interieurs

·         Party centrum ‘t Maoske

Naast de nieuwe tenues bestaat de sponsoring uit nieuwe truien, tassen, inloopshirts en presentatieshirts.

Blauw Wit wil deze bedrijven bedanken dat ze de komende 2.5 jaar het 1e elftal sponsoren.

Ook wil Blauw Wit Brouwers Groenaannemers bedanken voor de sponsoring van de afgelopen jaren en dat ze nu het 2e elftal sponsoren en het jaarlijkse jeugdkamp.

Het 1e elftal van Blauw Wit '81 met de nieuwe tenues en tassen. Links in de middelste rij Peter Jansen en 4e van links Tom Jansen (TJ). Rechtsboven René Verboven en rechts in de middelste rij Ad Hultermans.

Thuistoernooi jeugd 20 mei 2017 gaat niet door 

Beste leiders, trainers en spelers,

Helaas kunnen we vanwege te weinig aanmeldingen voor ons jeugdtoernooi,  het thuistoernooi dit seizoen niet door laten gaan.

Voor de teams die zich nog niet hebben ingeschreven voor een uittoernooi, kunnen dit alsnog doen in plaats van het thuistoernooi, bij Patricia Vesters.


Sportieve groet,

De toernooicommissie

Blauw Wit zoekt schoonmaakster 

Blauw Wit is op zoek naar een schoonmaakster voor de kantine.
Hieronder vallen de vloer van de kantine, toiletten, bestuurskamer en Moeruiltje.
Het is voor ongeveer een halve dag per week.

Is dit iets voor jou, weet je iemand of wil je meer informatie stuur dan een mail naar kc@blauwwit81.nl

Joey Verhoeven nieuwe hoofdtrainer 

Op dinsdag 17 januari is het contract getekend met de nieuwe hoofdtrainer voor het 1e elftal voor de komende seizoenen. Het is een 2-jarig contract met een optie voor verlenging voor één jaar. Hieronder stelt hij zich alvast voor.

 

Mijn naam is Joey Verhoeven en ben 36 jaar oud. Ik ben woonachtig in Tilburg (stadsdeel Reeshof) samen met mijn vriendin Naomi en onze kinderen. Ik ben sportdocent van beroep binnen het Ministerie van Justitie en ik heb een eigen praktijk aan huis: Sport- en Herstelpraktijk Verhoeven. Dit t.b.v. van Sporttherapie, sportmassage en hersteltraining. Dit werk heb ik ook uitgevoerd binnen de RJO Willem II.

Ook hebben mijn vriendin en ik samen een eigen zaak: Toko Manis aan de Ketelhavenplein 40 te Tilburg-Reeshof. Een kleinschalige toko met de verkoop van Aziatische producten.

 

Momenteel ben ik voor ‘t derde jaar Hoofdtrainer van UVV ’40 in Ulvenhout. We spelen in de 4e klasse C. Hiervoor ben ik 5 jaar actief geweest bij vv Viola in Alphen. De eerste drie jaar als hoofdjeugdtrainer en daarna 2 seizoenen trainer coach van het 2e senioren elftal alsmede assistent hoofdtrainer.

 

Mijn hobby's zijn met name bezig zijn met voetbal, genieten van leuke dingen met het gezin, vakanties, en heerlijk uiteten is ook wel een hobby op zich!

 

Mijn doelstelling met de vereniging Blauw Wit '81 komend seizoen (en seizoenen erop!)

Uit deze groep spelers het maximale eruit proberen te gaan halen, fysiek en tactisch 'stappen' vooruit maken en als groep en vereniging vooruitgang boeken (ook in de jeugd, en dus het beleid van de club) om zodoende binnen drie jaar een goede derde klasser te zijn als vereniging.

 

En buiten dit alles met veel plezier blijven trainen, voetballen en elkaar met respect behandelen zowel binnen als buiten de lijnen. En tijdens de 'derde helft' gezellig met elkaar een goud gele rakker drinken; heerlijk toch !

 

Ik hoop jullie allen snel te ontmoeten op de club.

 

Met sportieve groet, Joey Verhoeven


Voorzitter Peter Jansen en Joey Verhoeven ondertekenen het contract.

Nieuwe trainingspakken voor JO9-2! 

Afgelopen zaterdag had de JO9-2 van Blauw-Wit'81 geen wedstrijd meer voor de Winterstop. De leiding is daarom gezellig lekker gaan voetballen in de Drunense Duinen.

De kinderen van JO9-2 hebben sinds kort nieuwe trainingspakken gekregen, zodat ze ook met minder weer in de duinen kunnen rennen en voetballen.

Pascal Kolen heeft de nieuwe trainingspakken gesponsord.

Afgelopen zaterdag hebben de kinderen van JO9-2 Pascal een 'Dank je wel' aangeboden voor de nieuwe pakken.

 pascal Kolen

Winnaars Clubactie 

De uitslag van de clubactie is bekend! Er zijn in totaal 321 loten verkocht, ook dit jaar willen we jullie bedanken voor jullie inzet.

Er waren een aantal verkopers die er uit sprongen. Dit zijn drie leden uit de jeugd! 

#1 Bas van Dekken (F1)
#2 Bas de Leeuw (F1)
#3 Jaiden Beerens (F2)

Voor jullie ligt er een leuke prijs klaar. Deze kun je vanaf aanstaande zaterdag (26 november) afhalen in de kantine!


Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 en stichting Moers Pinksterweekend willen iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 en stichting MPW voor de Rabo Clubkas Campagne.
Blauw Wit heeft € 462,60 opgehaald en MPW € 251,02

Een superleuke herfstochtend met Nelson de Kok  

Vrijdag 28 oktober 2016 was Nelson de Kok te gast bij Blauw-wit in De Moer.
Veel leuker kan een vrije dag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt.
Nelson de Kok gaf samen met trainers van Blauw-Wit een clinic aan kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, op het hoofdveld van Blauw-wit’81.
De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. Om de beurt kregen de kinderen in groepjes een clinic van Nelson of van een trainer van Blauw-Wit. Ze leerden trucjes om de bal hoog te houden, de tegenstander te misleiden, de bal afpakken van Nelson en natuurlijk met veel plezier een wedstrijdje doen samen met Nelson tegen een trainer met een ander groepje. Aanhet einde mocht iedereen een penalty schieten met Gilar in het doel! Alle kinderen waren moe, maar hadden veel plezier gehad.

nelson en spelers 2016

Nieuwe spelers selectie  

Voor het nieuwe seizoen 2016-2017 komen 4 nieuwe spelers onze selectie versterken.
We stellen ze even aan u voor:
  • Thomas de Bie (23) is een linker centrale verdediger en komt van Dongen.
  • Tom Jansen (24) komt terug van het zaterdag team. Tom is rechter centrumverdediger, rechtsback of middenvelder.
  • Mark Boerema (19) komt van Olympia '60 en is een rechtermiddenvelder/aanvaller.
  • Remon van Rijswijk (26) is keeper en komt van RKC Waalwijk amateurs.

Martijn Rijnders nieuwe Technisch Jeugd coördinator 

VV Blauw-Wit ’81 is met de oprichting van een Technische Commissie een nieuw pad ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Om de jeugdafdeling op een hoger level te tillen is er een Technische Jeugd Coördinator aangesteld. Martijn Rijnders gaat deze rol vanaf het nieuwe seizoen invullen. We zijn blij met de komst van Martijn en hopen hiermee ook in de behoefte van de trainers en leiders voor meer begeleiding te kunnen voorzien. Zijn activiteiten zullen ook gericht zijn om het voetbalplezier bij je jeugd verder te vergroten.

Martijn is 23 jaar, studeert dit jaar af aan de opleiding HBO Sport en Economie en heeft er zin om het nieuwe seizoen bij Blauw-Wit’81 aan het werk te gaan. Martijn zal zich aan het begin van het nieuwe seizoen voorstellen, dan is hij snel geen vreemd gezicht meer voor iedereen.

martijn rijnders

Enquête Moers Pinksterweekend 2016 

Beste leden

Klik hier voor de enquête die betrekking heeft op het Moers Pinksterweekend.

We willen aan jullie vragen om deze in te vullen en terug te mailen.

Wij horen graag jullie mening om het MPW tot een nog groter succes te maken.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Organisatie MPW

Blauw Wit dames zoeken versterking 

Deze gezellige groep dames zoekt versterking! Wil je je voetbalcarrière weer oppakken, juist ontdekken of je talent hebt. Kom eens mee trainen op dinsdag en/of donderdag van 19:30 tot 21:00