Moers Pinksterweekend 20 mei 2018 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 10 mei 2018 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Sponsor 


zondag, 17 dec 2017 Aanvang 14:30 

SV Reeshof
-
Blauw Wit '81


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"Je bent net zoveel waard als de tijd die je op TV komt."
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

15-12: VOETBALQUIZ 

Vergeet je niet in te schrijven voor de Blauw-Wit'81 Voetbalquiz 2017.
Stuur een e-mail naar quiz@blauwwit81.nl met daarin je teamnaam, aantal personen en telefoonnummer.

Sinterklaas op bezoek bij v.v. Blauw-Wit '81 

Wat was het een top avond woensdag 22 november jl. bij Blauw-Wit! In een bomvolle kantine waren zo’n 50 mini's, F- en E-spelers gezellig aan het tafelvoetballen en aan het spelen, toen er opeens een zwarte Piet in de kantine verscheen. Piet was speciaal al wat eerder gekomen om samen met de kindjes leuke spelletjes te spelen en liedjes te zingen. Maar Piet vertelde dat er ook iets ergs was gebeurd, want een sluwe piraat had alle cadeautjes uit de stoomboot gestolen. Zou het nog wel goed komen? Gelukkig kwam het goed, want in ruil voor de goudstukken van Sinterklaas, bracht de piraat alle cadeautjes gelukkig toch mee terug naar de kantine. En na veel zingen en dansen kwam eindelijk Sinterklaas met nog een andere leuke Piet.

Alle teams mochten om de beurt bij Sinterklaas komen en vol verbazing hoorden de kindjes aan wat Sinterklaas allemaal over hen wist te vertellen. Maar ook de trainers werden niet vergeten. Reinert en Henri mochten de staf van Sinterklaas vasthouden en Dennis werd vriendelijk, maar toch dringend verzocht een paar extra rondjes rond de kantine te lopen. Normaal laat hij dat zijn team doen, maar Sint vond nu dat hij zelf eens aan de beurt was. Nadat alle teams bij de Sint waren geweest, was het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Niet alleen de spelertjes van Blauw-Wit, maar ook hun broertjes en zusjes kregen een mooi presentje.

Nadat alle cadeautjes waren uitgepakt en de Pieten nog even met de kindjes hadden gespeeld, was het tijd voor de Sint om afscheid te nemen. Het was wederom een super gezellig en geslaagd Sinterklaasfeestje bij Blauw Wit ’81! Dank je wel Sinterklaas!

Feestelijke groet,

De Jeugdcommissie


Sinterklaasviering MO19 

MO-19 vieren Sinterklaas bij Blauw-Wit

Op dinsdagavond 21 november was het dan zover: de jaarlijkse Sinterklaasviering van de meiden van Blauw-Wit. Alle cadeaus op tafel en door middel van een dobbelsteenspel werden de cadeaus verdeeld. Onder het genot van een drankje en een lekker hapje werd het een hele leuke avond. Aan het einde van de avond had iedereen 2 cadeaus. Het ene heel nuttig en bij het andere denk je echt wat moet ik hier weer mee. Sokken is zo’n cadeau wat het ieder jaar weer toch goed doet. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond!


Scheidsrechtercursus goed bezocht 

Afgelopen maandagavond 20 november was het zover.
Het was gelukt een scheidsrechtercursus op te zetten, voor iedereen die geïnteresseerd was, maar met als doel toch meer scheidsrechters voor de jeugd wedstrijden beschikbaar te krijgen. Jos Bierens (24 jaar met veel ervaring) was bereid gevonden om deze avond te verzorgen. De cursus had 10 deelnemers en begon met theorie gedeelte. Daarna was er een wedstrijd die door Jos werd gefloten. In de rust en na de wedstrijd konden de deelnemers vragen stellen en uitleg vragen over bepaalde beslissingen.
Het team JO17 van Blauw-Wit'81 heeft voor de cursus een wedstrijd gespeeld tegen een team van Olympia en gewonnen met 5-2. Dank aan de spelers en leiders dat zij dit hebben willen doen! Dank aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt!
De Technische Commissie.
jos1 Jos2

JO9-2 best verkopende team Grote Clubactie! 

Vorige week lieten we jullie al weten dat de Grote Clubactie dit jaar enorm succesvol is geweest. De drie beste verkopers werden vorige week al in het zonnetje gezet en vandaag was het de beurt aan het best verkopende team. Het team van de JO9-2 verkocht dit jaar de meeste loten. En het was dubbel feest vandaag voor de JO9-2, want ze wonnen niet alleen de spannende wedstrijd tegen de JO9-1, maar werden dus ook nog eens in het zonnetje gezet voor hun mooie verkoopresultaat. Na de wedstrijd werd het team in de kantine bedankt voor hun inzet en kregen ze een lekker glaasje ranja en een snoepzakje uitgereikt.

We zijn enorm blij met het mooie resultaat voor onze club en bedanken alle jeugdleden voor hun enorme inzet. Super goed gedaan!

Sportieve groet,
De Jeugdcommissie


Uitslag grote clubactie 

De uitslag van de Grote Clubactie is bekend!

Dit jaar is er enorm goed verkocht, zeker ten opzichte van afgelopen jaar. We willen jullie dan ook allemaal erg bedanken voor jullie inzet. Dit jaar is er namelijk € 1118,40 opgehaald! Een super mooi bedrag voor onze club.

Zoals ieder jaar hebben we de drie beste verkopers een leuke prijs uitgereikt.

Dat waren dit jaar Ro-Anne de Wilt, Bas de Leeuw en Mels Emmen. Gefeliciteerd met jullie prijs!

Het team dat dit jaar het beste verkocht heeft, is JO9-2! Jullie wacht nog een leuke verrassing!

Sportieve groet,
De Jeugdcommissie

Gijs den Boer geboren 

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 en stichting Moers Pinksterweekend willen iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 en stichting MPW voor de Rabo Clubkas Campagne.
Blauw Wit heeft € 593,41 opgehaald en MPW € 234,37.
Voor Blauw Wit is dit ruim € 100 meer als vorig jaar. Voor MPW iets minder.

Uitje JO17 en JO19 

Vorig seizoen was het idee een voetbalprogramma te organiseren in Zeeland. Helaas is het niet gelukt het programma in Zeeland en de overnachting aldaar geregeld te krijgen.

Hiervoor hebben we een alternatief gevonden voor de JO17 en JO19 op zaterdag 21 oktober.

We zijn met 20 spelers en 5 leiders samen gekomen om 9 uur bij Blauw-Wit’81 en van daar vertrokken naar Breda alwaar we een onderling toernootje gespeeld hebben. Daar sloot ook nog Thijs aan die zich verslapen had.

Na 2 uur was er een winnaar het team van Stef. En heel terecht, zij hadden alle wedstrijden gewonnen.

Hierna zijn we teruggegaan naar Blauw-Wit’81 alwaar we gegeten en wat gedronken hebben.

Hier hebben informatie gegeven over wat er die middag zou gaan gebeuren.

We zijn een wedstrijd Airsoft gaan doen, geregeld door een Blauw-Wit’81 lid. Door de regelgeving en de plaats waar de wedstrijd plaatsvond worden er verder geen mededelingen over gedaan, maar toch willen wij degene die het geregeld heeft en degene die de wedstrijdplaats beschikbaar heeft gesteld hartelijk bedanken voor hun medewerking.

Iedereen die mee heeft gedaan aan de wedstrijd vond het een geweldige ervaring en heeft er veel plezier aan beleefd.

Hierna was de dag voorbij en ging iedereen tevreden naar huis.

Groeten René en Robert

Een superleuke Herfstochtend bij Blauw-Wit’81! 

Clinic Nelson de Kok en minitraining

Woensdagochtend 18 oktober 2017 was het weer zover. Net als andere jaren was tijdens de Herfstvakantie, Nelson de Kok te gast bij Blauw-Wit’81 in De Moer. Veel leuker kan een vrije dag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt. Nelson de Kok gaf samen met trainers van Blauw-Wit een clinic aan kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, op het hoofdveld van Blauw-wit’81.

Dit jaar was het nog leuker, omdat er ook een oefentraining was voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar. De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. De kinderen van de minitraining kregen een oorkonde en de nieuwe kinderen zelfs een presentje mee naar huis.

Bij de clinic van Nelson de Kok kregen de kinderen om de beurt in groepjes een clinic van Nelson zelf of van een trainer van Nelson of  Blauw-Wit’81. Ze leerden trucjes om de bal hoog te houden, de tegenstander te misleiden. Aan het einde mochten ze allemaal nog een penalty schieten. Alle kinderen waren moe, maar hadden veel plezier gehad.

De ochtend werd afgesloten met ranja en chips.

nelson

Klik hier voor het fotoalbum

Bijeenkomst ouders en verzorgers jeugdspelers 

De technische commissie heeft een avond georganiseerd voor ouders en verzorgers jeugdspelers.

Klik hier voor het verslag 

Blauw-wit’81 dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters! 

Blauw-wit’81 is dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters. Waar de club er vorig jaar 17 ter beschikking had, zijn dat er dit seizoen nog maar 5. Om de jeugdwedstrijden door te laten gaan zijn er meer scheidsrechters nodig. Geen scheidsrechter betekent geen wedstrijd. Dus heeft u interesse om regelmatig een wedstrijd te fluiten en/of kent u een geschikt persoon? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via tc@blauwwit81.nl.

 

Op zeer kort termijn organiseert Blauw-wit’81 een scheidsrechter cursus. Meer informatie volgt.

 

Carola van Strien – Scheidsrechter coördinator

Martijn Rijnders  - Technisch Jeugd coördinator

Automatische beregening hoofdveld 

De firma’s Vos Capelle en Rene Verboven hebben in opdracht van het bestuur automatische beregening aangelegd voor het hoofdveld. De leidingen zijn onder de grond doorgetrokken om het veld zo minimaal mogelijk te beschadigen en daarna zijn er pop-up sproeiers geplaatst.

De mogelijkheid om vaker en automatisch te beregenen zal ons hoofdveld in betere conditie houden en het zal Gerard Kennekens ontlasten. Gerard heeft vele jaren bij warm weer steeds maar weer met beregeningsbuizen het hoofdveld moeten besproeien.Klik hier voor de volledige tekst

Geboorte Maya Broeders 

Geslaagde startdag jeugdteams  

Op vrijdag 1 september hebben we met alle jeugdteams het voetbalseizoen 2017-2018 op een leuke, sportieve en gezellige wijze geopend. Ruim 50 jeugdleden in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar zijn tijdens een minitoernooi en voor de penaltybokaal met elkaar de strijd aangegaan. Onder een stralende avondzon was het zowel voor de deelnemers als voor het publiek genieten geblazen: spannende wedstrijden, mooie doelpunten, strakke penalty's, maar bovenal veel plezier.
We kijken terug op een geslaagde avond en wensen onze jeugdteams heel veel succes in het nieuwe seizoen.

Kleedkamer 2 en dak gerenoveerd 

Tijdens de zomerstop is er veel gebeurd bij Blauw-Wit.
Zo is het dak van kleedkamer 1 en 2 volledig vernieuwd en kleedkamer 2 is volledig gerenoveerd.
Ook zijn alle deuren en kozijnen in de kantine en kleedkamers opnieuw geschilderd.

Dit is allemaal gebeurd door vrijwilligers.
We willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Het bestuur. 

Blauw-Wit’81 zoekt trainers voor oudere jeugdteams 

Het voetbalseizoen zit er op en de vakanties zijn bijna begonnen.

Menig Technische Commissie is nog druk bezig de (jeugd)teams in te delen en elk team te voorzien van trainers en leiders. Zo ook die van Blauw-Wit'81.

Wij zijn nu een aantal jaren bezig met het pad dat we zijn ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Met de aanwezigheid van een Technisch jeugd coördinator is het doel het jeugdvoetbal op een hoger level te tillen voor het eerste deel gelukt.

Door dit hogere plan is het enige nadeel het vinden van trainers die de oudere jeugdteams willen trainen.

Mede hierdoor en door het stoppen van trainers voor de oudere jeugd, heeft Blauw-Wit’81 nu dringend behoefte aan trainers voor de oudere jeugdteams, met name voor JO15, JO19 en MO19.

We zijn op zoek naar enthousiaste trainers die alleen of met samen met een andere trainer en/of onder begeleiding van de Technisch Jeugd coördinator, een van de teams gaat trainen en coachen.

Je weet wat voetballen is en hebt affiniteit met de jeugd in deze leeftijdsgroepen. Je bent goed in het aansporen en stimuleren van anderen. Daarnaast is affiniteit met VV Blauw-Wit ’81 een pré.

VV Blauw-Wit'81 is een sociale vereniging waar respect en het plezier in voetbal voorop staat.

Zij werkt in principe alleen met vrijwilligers, echter voor deze functie is een vergoeding mogelijk. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de teams, de mogelijkheden en onze vereniging, neem dan contact op met de Technische Commissie (
tc@blauwwit81.nl).

Weet je iemand die geschikt is, geef dit dan door aan onderstaande personen.

Je kunt ook contact opnemen met de voorzitter van de Technische Commissie Reinert Jansma (06-15557113)

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81! 

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81!

Moet je volgend jaar op school stage lopen? Een maatschappelijke stage of anders, dan kan dat ook bij Blauw-Wit'81.
Blauw-Wit'81 is gecertificeerd stage begeleider volgens SBB.
Dus meldt je aan, er zijn genoeg mogelijkheden om de passende stage voor jou te realiseren.

Meldt je aan bij de technische commissie (tc@blauwwit81.nl).

Groeten Technische Commissie.

Blauw-wit'81 introduceert 'De Blauwe Kaart' 

Blauw-wit'81 introduceert 'De Blauwe Kaart'
Al jaren maakt de KNVB zich sterk om sportiviteit en respect op en rond de velden te stimuleren.
Blauw-wit'81 sluit zich hier uiteraard bij aan en daarom introduceren we De Blauwe Kaart bij de JO9 pupillen.

Na afloop van elke wedstrijd hebben de teams de kans om de tegenstander een Blauwe Kaart uit te reiken, waarmee het team wordt beloond voor de sportieve wedstrijd.
Het doel van de Blauwe Kaart is verenigingen en leden te stimuleren er een sportieve en plezierige wedstrijd van te maken.
Met deze Blauwe Kaart hopen wij op extra bewustwording van sportiviteit bij de jeugdteams.
De betreffende scheidsrechters en leiders worden hierover apart geïnformeerd.

Groeten Technische Commissie

blauwe kaart