Moers Pinksterweekend 8 juni 2019 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 30 mei 2019 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Sponsor 


zondag, 16 dec 2018 Aanvang 14:30 

Blauw Wit '81
Verslagen
-
DIA


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"Mensen zeggen ook dat een ploeg die met tien man speelt gevaarlijker is dan een ploeg met elf man. Hoe vaak heb je dàt nou niet gehoord? Dat komt alleen maar, omdat vijf van die elf denken: ik doe een stapje minder, terwijl vijf van die tien er juist een schepje bovenop doen. "
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

6-1: Nieuwjaarsreceptie 

Op zondag 6 januari start Blauw Wit ‘81 het nieuwe jaar traditioneel met de wedstrijd huidig Blauw Wit 1 tegen oud Blauw Wit 1 spelers.
Deze wedstrijd begint om 13 uur. Oud coach van Blauw Wit ‘81 Toon Stokkermans heeft een sterke selectie bij elkaar gebracht om het huidige Blauw Wit 1 bijzonder lastig te maken.
Na deze wedstrijd is er vanaf 14:30 de nieuwjaarsreceptie om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te luiden en gezellig bij te praten.

Het bestuur

12 januari: FIFA toernooi 

Op zaterdag 12 januari vindt er het 1e Blauw Wit'81 FIFA toernooi voor de E-Talents Cup in samenwerking met Dutch Game Masters plaats. Tijdens Moers Pinksterweekend hebben jullie al flink kunnen oefenen, maar nu gaan we spelen voor de E-Talents Cup.

Korte uitleg over de E-Talents Cup: De E-Talents Cup is het FIFA19 toernooi voor jongeren bij amateurverenigingen. In de kantine spelen zij een 2vs2 FIFA19 Toernooi op de playstation4 en op het veld een FIFA Skill Games toernooi. De beste 2 FIFA19 spelers en de beste 2 voetballers van de FIFA Skill Games worden uitgeroepen tot esporters van Blauw Wit'81. Daarnaast mogen zij Blauw Wit'81 vertegenwoordigen tijdens de landelijke E-Talents Cup finale waar zij kans maken op unieke prijzen.

Deelname jeugd bedraagt(17 jaar en jonger) €2,50
Deelname senioren bedraagt(18 jaar en ouder) €5,-
Deelname niet leden bedraagt €5,-

De speeltijden zijn van 13:00 - 17:00
Bij veel aanmeldingen zal de groep gesplitst worden, dan komt eerst de jeugd aan de beurt en later op de dag de senioren.

Inschrijven doe je hier: http://bit.ly/FIFA19toernooi

Kerstzaalvoetbaltoernooi voor jeugdteams 

Kerstzaalvoetbaltoernooi op 24 december 2018

Op maandag 24 december 2018 vindt voor alle jeugdteams het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi weer plaats in sporthal 'de Wetering' in Loon op Zand.

Onderstaand de planning:

Team

Tijd

Mini’s                         

09:30 – 10:30

JO8 en JO9

10:30 – 11:45

JO10

12:00 – 13:15

JO13

13:15 – 14:30

JO16 en JO17

14:30 – 16:30

Het belooft weer een super leuke en sportieve dag te worden, dus we hopen dat jullie er allemaal weer bij zijn!

Trainingspakken voor Dames1 zaterdag. 

Het zaterdagteam dames1 van Blauw-Wit’81 is voorzien van nieuwe trainingspakken.

Dit is mede mogelijk gemaakt door Gebroeders Den Boer BV, Merkx Vugts & Vlemmix notarissen en Auberge De Moerse Hoeve.

Wij danken deze sponsoren dan ook hartelijk voor het sponsoren van ons zaterdag damesteam!

dames zaterdag

Grote Clubactie enorm succes! 

De Grote Clubactie is dit jaar enorm succesvol geweest. Er zijn namelijk heel veel loten verkocht, zeker ten opzichte van voorgaande jaren. Dit jaar is er ruim € 2.600,00 opgehaald! Dat is ruim € 1.500,00 meer dan vorig jaar. Een gigantisch mooi bedrag voor onze club en daar zijn we uiteraard enorm blij mee en ongelooflijk trots op, want 80% van dit bedrag gaat naar onze club en 20% naar het goede doel. Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen weer heel veel leuke activiteiten voor onze jeugd organiseren!

 

Zoals ieder jaar hebben we de drie beste lotenverkopers: Bas van Dekken, Yfke Rijken en Bas de Leeuw in het zonnetje gezet. Onder luid applaus van al hun teamleden kregen zij vanavond, na afloop van de training, door de voorzitter van de Jeugdcommissie, Henri Beerens, een leuke cadeaubon uitgereikt.

Het team van de JO10-2 verkocht dit jaar de meeste loten. Zij mochten vanavond na afloop van de training hun teamprijs in ontvangst nemen: een prachtig clubshirt van Hummel voor het hele team!

 


Heel veel dank aan alle jeugdspelers die zo hard hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook een dik compliment voor onze seniorenteams die maar liefst zeven Superloten hebben gekocht! Waar een kleine club groot in kan zijn. Jullie bewijzen het! Want we doen het met z'n allen en samen hebben we dit jaar toch maar even een top resultaat bereikt! Dank jullie wel!!

 

Trekkingsuitslag

En wie weet ben jij wel degene die met jouw lot een van de fantastische prijzen gaat winnen. Op 13 december 2018 worden de winnende lotnummers bekend gemaakt. Vanaf die dag kun je via https://lotchecker.clubactie.nl/ checken of je een prijs hebt gewonnen.

 

Sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ‘81

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 en stichting Moers Pinksterweekend willen iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 en stichting MPW voor de Rabo Clubkas Campagne.
Blauw Wit heeft € 541,35 opgehaald en MPW € 240,60.
Voor Blauw Wit is het iets minder als vorig jaar. Voor MPW iets meer.
Er doen steeds meer verenigingen en stichtingen mee, dus is dit resultaat zeer goed.
Ook de Rabobank bedankt!

Een superleuke Herfstochtend bij Blauw-Wit’81! 

Clinic Nelson de Kok en extra minitraining

Vrijdagochtend 19 oktober 2018 was het weer zover. Net als andere jaren was tijdens de Herfstvakantie, Nelson de Kok te gast bij Blauw-Wit’81 in De Moer.

Veel leuker kan een vrije dag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt.

Nelson de Kok gaf samen met trainers van Blauw-Wit een clinic aan kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, op het hoofdveld van Blauw-wit’81.

Ook dit jaar was daarbij ook een speciale oefentraining was voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar.

De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. De kinderen van de minitraining kregen een oorkonde. Bij de clinic van Nelson de Kok kregen de kinderen om de beurt in groepjes een clinic van Nelson zelf of van een trainer van Nelson of  Blauw-Wit’81. Ze leerden trucjes om de bal hoog te houden, de tegenstander te misleiden.

Aan het einde mochten ze allemaal nog een penalty schieten op het penaltydoek. Tygo heeft deze strijd gewonnen door twee keer  in het gat met 75 punten te schieten. Als beloning kreeg hij een snoepzak.  


Klik hier voor het fotoalbum

De groepsfoto was de afsluiting van weer een sportieve en zonnige ochtend bij Blauw-Wit'81.

nelson 2018

Johan en Nol onderscheiden tijdens ALV 

Op de jaarvergadering van Blauw Wit ‘81 op 8 oktober zijn Johan van Dorst en Nol Broeders onderscheiden door de KNVB. Namens de KNVB was Joep Timmermans aanwezig die tijdens de druk bezochte vergadering de microfoon overnam van voorzitter Peter Jansen. In een met humor doorspekte rede zette hij de verdiensten van beide voor Blauw Wit ‘81 op een rijtje.
Johan kreeg de zilveren scheidsrechterspeld voor 15 jaar fluiten op zondag en op diverse toernooien. Nol heeft een zilveren KNVB speld gekregen voor zijn werkzaamheden voor de club sinds 1981. Deze bestaan uit 13 jaar bestuurslid (1981 -1994), 15 jaar scheidsrechter en commissielid van het Moers Pinksterweekend sinds 1982, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter.
Beide heren kregen een luid applaus van de aanwezige leden en zijn nog niet van plan te stoppen. Dus wie weet over een aantal jaren een gouden speld.

Klik hier voor het fotoalbum


Nol (m) en Johan (r) tonen het certificaat behorend bij de speld.

Extra oefentraining voor Mini’s bij Blauw-Wit’81 op 19 oktober 2018! 

Naast de clinic verzorgd door Nelson de Kok op vrijdagochtend 19 oktober 2018, is er ook een extra leuke training voor kinderen in de leeftijd van 4- 5 en 6 jaar, maar ook voor de kinderen die bijna 4 jaar zijn.

Om de allerkleinsten op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal wordt er op vrijdagochtend 19 oktober 2018 vanaf 10.00 uur, een extra training verzorgd bij Blauwwit’81, speciaal voor mini pupillen. Deze training is vrij toegankelijk.

 

Broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes van de spelertjes die naar de clinic van Nelson de Kok komen, mogen meekomen en meedoen aan de extra leuke training. Natuurlijk krijgen ze ook de kans om naar de verrichtingen van Nelson de Kok te kijken.

 

We hopen dan ook dat veel kinderen plezier zullen beleven aan deze uitdagende activiteit en hopen jullie graag te zien op het sportpark van Blauw-Wit’81 in De Moer. Tot Dan!


 

14 december 2018: Blue White Ladies Bingo Night 

BLUE WHITE LADIES BINGO NIGHT!

Op vrijdagavond 14 december is onze kantine voor het eerst in de geschiedenis verboden terrein voor de mannen. 

Want op deze avond zal de eerste en enige echte Blue White Ladies Bingo Night gaan plaatsvinden. Een avond vol gezelligheid, sfeer én mooie prijzen!

De Ladies Night begint om 20:00 uur en zal zo rond 23:00 uur zijn hoogtepunt bereiken als om de felbegeerde hoofdprijs wordt gestreden. Het belooft een hele gezellige, sfeervolle en spannende avond te worden! 

Dus dames, noteer de datum zovast in jullie agenda en reserveer je kaartjes via jc@blauwwit81.nl. Kaartjes kosten € 15,00 en zijn inclusief welkomstdrankje en bingoboekje. 

Wees er snel bij want vol = vol! Wij hopen jullie allemaal op 14 december te zien! Graag tot dan!!


Kantinemedewerkers gezocht! 

Kantinemedewerkers gezocht!

Wij zijn op zoek naar leuke collega's voor achter de bar en in de keuken

 

Ben jij:

- 18 jaar of ouder,

- gezellig en enthousiast,

- gastvrij en klantvriendelijk,

- op zoek naar een leuke bijbaan,

- in overleg beschikbaar op zaterdag, maar voornamelijk op de zondag.

 

En lijkt het je leuk om onze spelers en bezoekers gastvrij te ontvangen in de leukste en gezelligste voetbalkantine van De Moer en omstreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vind jij het leuk om ons team een aantal uurtjes per week, tegen een leuke vergoeding, te komen versterken, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar: kc@blauwwit81.nl en dan spreken we elkaar snel!

APK Group Dongen sponsor nieuwe trainingspakken JO10-1 v.v. Blauw-Wit ‘81 

APK Group Dongen sponsor nieuwe trainingspakken JO10-1

De spelers van de JO10-1 hebben onlangs prachtige nieuwe trainingspakken gekregen, zodat ze ook dit seizoen en met het mindere weer in aantocht lekker warm aangekleed het veld op kunnen. De pakken zijn gesponsord door de APK Group uit Dongen, dat is gespecialiseerd in de aanleg van kabels en leidingen. Ook kregen ze van Q-Work een mooie bidon om mee naar de trainingen en wedstrijden te nemen.

De spelers en begeleiders van het team zijn uiteraard super blij met de nieuwe pakken en bidons en gingen daarvoor graag en met een dankbaar en trots gevoel op de foto.

Namens het hele team hartelijk dank voor de mooie trainingspakken en de bidons!Vrijdag 9-11: PUBQUIZ 

Beste quizliefhebbers,

 

Daar gaan we weer: we willen jullie namelijk uitnodigen voor de PUBQUIZ.

 

Op vrijdagavond 9 november a.s. willen we in de kantine van Blauw Wit ‘81 jullie algemene kennis gaan testen. Dit willen we doen d.m.v. gevarieerde en onderscheidende vragen over van alles en nog wat.

 

De teams mogen bestaan uit maximaal 5 personen. Verdere voorwaarden:

  • Het team moet minimaal één persoon met een leeftijd van 18 jaar of hoger hebben, de anderen mogen een A-junior (of ouder) zijn;
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per team.

Zorg gerust voor diversiteit in leeftijd, interessegebieden en geslacht binnen het team en verzamel een mooi team!

 

Heb je interesse om mee te doen, schrijf dan zo spoedig mogelijk in via het formulier op http://bit.ly/blauwwit81-pubquiz

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in onze kantine, en we hanteren het motto “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

 

Op 9 november willen we graag rond 19.45 uur beginnen en ons streven is om rond 23.30 uur klaar te zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie Blauw-Wit’81

Rabobank Clubkas Campagne  

Vanaf dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober kunnen de leden van de Rabobank de Langstraat weer hun stem uitbrengen op de vereniging of stichting van hun voorkeur.

Alle leden ontvangen uiterlijk 2 oktober een brief met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen. Ieder lid krijgt 5 stemmen om te verdelen.


Er mogen maximaal 2 stemmen per vereniging/stichting worden uitgebracht. Naast
2 stemmen op Blauw Wit ‘81 en 2 stemmen op stichting Moers Pinksterweekend vragen wij de laatste stem uit te brengen op een andere Moerse vereniging.

Rabobank De Langstraat heeft dit jaar weer € 150.000 beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne.

De Langstraat heeft ongeveer 17.000 leden, dit betekent dat ieder lid minimaal € 8,80 mag verdelen.
Niet alle leden zullen stemmen, dus de waarde per stem is hoger.

Eind oktober maakt de Rabobank bekend hoeveel stemmen we hebben ontvangen en wat dit opgeleverd heeft.


De opbrengst voor Blauw Wit ‘81 wordt gebruikt voor het jeugdkamp.


De opbrengst voor Moers Pinksterweekend wordt gebruikt voor extra kinderactiviteiten op de zondagmiddag


PS vergeet niet
om jullie ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden etc. die lid zijn van de Rabobank De Langstraat te vragen om te stemmen op Blauw Wit ’81 en stichting Moers Pinksterweekend.

Alvast bedankt voor jullie stemmen.


Bestuur Blauw Wit ’81 en Bestuur stichting Moers Pinksterweekend

Nelson de Kok bij Blauw-Wit’81 op vrijdag 19 oktober 2018! 

Nelson de Kok komt weer in de Herfstvakantie een clinic geven voor kinderen die voetballen in een JO8 tm JO13 team of de leeftijd hebben van 7 t/m 12 jaar.

De clinic is van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur. Wil jij ook nieuwe trucjes leren of laten zien wat je allemaal al kan, kom dan tijdens in de herfstvakantie naar Blauw-Wit’81 op vrijdagochtend 19 oktober 2018.

Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen! De clinic is vrij toegankelijk.

Wil je weten wat Nelson kan? Kijk dan eens op www.voetbalschool2fast.nl

We zien jullie graag op vrijdagochtend 19 oktober 2018 bij Blauw-Wit’81!
 
Groeten Technische Commissie.

nelson1

Grote Clubactie 


Zaterdag elftal Heren 2 koopt eerste Superlot Grote Clubactie!

Op zaterdag 15 september is de Grote Clubactie gestart! En wat een geweldig begin van deze actie voor onze club! Super blij zijn wij met de aankoop van het eerste Superlot door het zaterdag elftal Heren 2. Samen hebben zij voor € 150,- maar liefst 50 loten gekocht.

Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om extra inkomsten voor onze mooie vereniging te genereren én het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar onze club en 20% naar het goede doel. Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen weer heel veel leuke activiteiten voor onze jeugdafdeling organiseren!

Vanmiddag heeft Henri Beerens namens het elftal het lot ondertekend. Nog even met zijn allen op de foto en de verkoop van het Superlot is een feit. Heren, wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie aankoop. Fantastisch dat jullie hiermee Blauw-Wit en de Grote Clubactie steunen.

Wie gaat dit goede voorbeeld volgen? Wil jij met jouw team ook een Superlot kopen?
Neem dan contact op met Jolanda Rijken van de Jeugdcommissie via jc@blauwwit81.nl of 06-23998289.

Sportieve groet,
Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81

Start Grote Clubactie 


Samen sterk voor onze club!

Doe mee aan de Grote Clubactie

 

Beste Blauw-Witters,

 

Op zaterdag 15 september start de Grote Clubactie! Gaan we onze verkoopcijfers van 2017 verbreken? Onze jeugdspelers hebben vorig jaar laten zien dat zij topverkopers zijn! Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om extra inkomsten voor onze mooie vereniging te genereren én het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar onze club en 20% naar het goede doel. Met de opbrengst van de actie kunnen wij het komende seizoen heel veel leuke activiteiten voor onze jeugd organiseren! Help jij ons ook weer mee?

 

Superlot

Dit jaar willen we ook de superloten onder jullie aandacht brengen. Met een superlot koop je in 1 keer 50 loten voor € 150,- (ook hiervan gaat 80% naar Blauw-Wit). Het is wellicht een leuk idee om met de ouders van je team 1 lot te kopen en samen met je team kans te maken op mooie prijzen. Of je kunt proberen om een superlot aan iemand met een bedrijf of aan een seniorenteam te verkopen. Hoe gaaf zou dat zijn?! Heb je interesse om een superlot te kopen of te verkopen, neem dan contact op met de Jeugdcommissie via jc@blauwwit81.nl.

 

Prijzen

De drie spelers die dit jaar de meeste loten verkopen, ontvangen van ons een leuke prijs! Voor het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt, wacht eveneens een hele leuke verrassing. Verkoop je 20 of meer loten, dan ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura of Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Maar er zijn nog meer prijzen te winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en je maakt kans op deze mooie prijzen. De hoofdprijs is een Playstation4 met spel naar keuze! Dit jaar zijn er ook diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

 

Inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de kantine. Wil je meer verkopen? In de kantine liggen nieuwe boekjes voor je klaar.

De boekjes dienen uiterlijk 27 oktober in de kantine te worden ingeleverd. Dus ga voor die tijd gezellig langs bij je familie, vrienden en kennissen en maak ze enthousiast om onze club te steunen.

 

Wij hopen op een geweldig resultaat en wensen jullie heel veel succes met de verkoop!!

 

Sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81


Jeugd Blauw-Wit herdenkt Koen Loonen op emotionele, maar prachtige Startdag 

Op vrijdag 24 augustus 2018 hebben onze kanjers van jeugdspelers aan het begin van de jaarlijkse Startdag, met het oplaten van een wolk aan blauwe en witte ballonnen, een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan onze Koen, die tot ons groot verdriet de strijd tegen kanker niet mocht winnen en vorige week vrijdag is overleden.

Het was een prachtig moment en een emotioneel begin van een mooie, gedenkwaardige en sportieve avond, waarop we met alle jeugdteams het voetbalseizoen 2018-2019 hebben geopend. Ruim 50 jeugdleden in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar gingen tijdens een minitoernooi en voor de penaltybokaal met elkaar de strijd aan. Onder een waterig avondzonnetje was het zowel voor de deelnemers als voor het publiek genieten geblazen: leuke wedstrijden, mooie doelpunten, strakke penalty's maar bovenal veel plezier. We kijken terug op een mooie en bijzondere avond en wensen onze jeugdteams heel veel succes in het nieuwe seizoen!Waardig afscheid Koentje 

Vandaag 23 augustus 2018 hebben we waardig afscheid genomen van Koentje. We willen iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen om deze herdenkingsbijeenkomst mogelijk te maken.

Klik hier voor de rouwkaart

Klik hier voor het persbericht van BN de stem

Wilt u iets geven, geef dan uw gift aan Villa Joep.

Nieuwe website 

In de loop van dit jaar komt er een nieuwe website voor Blauw Wit '81. Het wordt een site die weer volledig bij de tijd is en dus ook geschikt is voor smartphones.
De site wordt gebouwd door PDK Marketing uit Kaatsheuvel. Dit is het bedrijf van de Blauwwitters Peter de Kort en Bart Netten. Zij gaan Blauw Wit ook sponsoren.
Binnenkort wordt het ontwerp gemaakt en daarna wordt gestart met de bouw.
Als iemand nog een mooie moderne site weet mail deze dan naar bestuur@blauwwit81.nl. Dan nemen we dit mee. Het hoeft niet persé een site van een voetbalclub te zijn.

Even voorstellen: Marco van Zuijlen 

Marco van Z1Even Voorstellen:

Mijn naam is Marco van Zuijlen en woon in Dongen. Komend seizoen zal ik aan de slag gaan als Technisch jeugd coördinator  Samen met de trainers/leiders  van Blauw-wit’81 ga ik kijken hoe we het plezier en de kwaliteit van voetbal kunnen verbeteren van de mini’s  tot aan de jo19.

Ik zal dan ook veelvuldig aanwezig zijn op zowel trainingsavonden als op de wedstrijddagen. Ik kom, in overleg met het bestuur ,met name voor de kinderen, maar heb hierbij de hulp van leiders, trainers  en ouders hard nodig. Samen gaan we er een mooi seizoen van maken, dus mocht je vragen hebben of zie je mij verschijnen op of rondom de velden, denk dan niet dat ik alles aan het controleren ben, maar zie het als steuntje om jullie kinderen beter te maken en nog meer plezier in het voetbal te krijgen.

contact met me opnemen kan uiteraard ook:

m.vanzuijlen14@gmail.com of bel/app naar:0613711480

 

Tot gauw l groet Marco

Uitzending Koentje 

Kijk hier voor de uitzending van Hart van Nederland over onze Koentje

Gezellige sponsormiddag bij Blauw-Wit’81  

Zondagmiddag was het tijd om de sponsoren van Blauw-wit’81 in het zonnetje te zetten, want zonder sponsoren zou Blauw-wit’81 niet zo’n mooie en gezellige vereniging zijn. Op deze middag was Andy Marcelissen o.a. bekend van tonpraten bij Omroep Brabant aanwezig, om de middag op een komische wijze te laten starten. Andy Marcelissen kreeg de lachers op zijn hand met de buut ‘Coach van het veteranenelftal’. Hierna was er tijd voor een hapje en een drankje en de wedstrijd van het eerste elftal. Dit was een spannende en vermakelijke wedstrijd om te aanschouwen. Na de wedstrijd werd de middag met muziek van zanger Thom Craane en DJ Yeroen opgeluisterd.

De sponsorcommissie wil de sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage het afgelopen seizoen en wij hopen dat zij een leuke middag hebben beleefd.


Klik hier voor het fotoalbum


sponsor

Andy marcelissen

Andy Marcelissen

Blauw-wit’81 dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters! 

Blauw-wit’81 is dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters. Waar de club er vorig jaar 17 ter beschikking had, zijn dat er dit seizoen nog maar 5. Om de jeugdwedstrijden door te laten gaan zijn er meer scheidsrechters nodig. Geen scheidsrechter betekent geen wedstrijd. Dus heeft u interesse om regelmatig een wedstrijd te fluiten en/of kent u een geschikt persoon? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via tc@blauwwit81.nl.

 

Op zeer kort termijn organiseert Blauw-wit’81 een scheidsrechter cursus. Meer informatie volgt.

 

Carola van Strien – Scheidsrechter coördinator

Martijn Rijnders  - Technisch Jeugd coördinator

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81! 

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81!

Moet je volgend jaar op school stage lopen? Een maatschappelijke stage of anders, dan kan dat ook bij Blauw-Wit'81.
Blauw-Wit'81 is gecertificeerd stage begeleider volgens SBB.
Dus meldt je aan, er zijn genoeg mogelijkheden om de passende stage voor jou te realiseren.

Meldt je aan bij de technische commissie (tc@blauwwit81.nl).

Groeten Technische Commissie.

Blauw-Wit’81 zoekt trainers voor oudere jeugdteams 

Het voetbalseizoen zit er op en de vakanties zijn bijna begonnen.

Menig Technische Commissie is nog druk bezig de (jeugd)teams in te delen en elk team te voorzien van trainers en leiders. Zo ook die van Blauw-Wit'81.

Wij zijn nu een aantal jaren bezig met het pad dat we zijn ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Met de aanwezigheid van een Technisch jeugd coördinator is het doel het jeugdvoetbal op een hoger level te tillen voor het eerste deel gelukt.

Door dit hogere plan is het enige nadeel het vinden van trainers die de oudere jeugdteams willen trainen.

Mede hierdoor en door het stoppen van trainers voor de oudere jeugd, heeft Blauw-Wit’81 nu dringend behoefte aan trainers voor de oudere jeugdteams, met name voor JO15, JO19 en MO19.

We zijn op zoek naar enthousiaste trainers die alleen of met samen met een andere trainer en/of onder begeleiding van de Technisch Jeugd coördinator, een van de teams gaat trainen en coachen.

Je weet wat voetballen is en hebt affiniteit met de jeugd in deze leeftijdsgroepen. Je bent goed in het aansporen en stimuleren van anderen. Daarnaast is affiniteit met VV Blauw-Wit ’81 een pré.

VV Blauw-Wit'81 is een sociale vereniging waar respect en het plezier in voetbal voorop staat.

Zij werkt in principe alleen met vrijwilligers, echter voor deze functie is een vergoeding mogelijk. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de teams, de mogelijkheden en onze vereniging, neem dan contact op met de Technische Commissie (
tc@blauwwit81.nl).

Weet je iemand die geschikt is, geef dit dan door aan onderstaande personen.

Je kunt ook contact opnemen met de voorzitter van de Technische Commissie Reinert Jansma (06-15557113)