Moers Pinksterweekend 20 mei 2018 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 10 mei 2018 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Kleding leverancier 


zondag, 22 okt 2017 Aanvang 14:30 

Blauw Wit '81
Verslagen
-
Gudok


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"Het is noodzakelijk dat iedereen er is om het meeste uit zichzelf te halen wat dat dan ook mag zijn."
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

Een superleuke Herfstochtend bij Blauw-Wit’81! 

Clinic Nelson de Kok en minitraining

Woensdagochtend 18 oktober 2017 was het weer zover. Net als andere jaren was tijdens de Herfstvakantie, Nelson de Kok te gast bij Blauw-Wit’81 in De Moer. Veel leuker kan een vrije dag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt. Nelson de Kok gaf samen met trainers van Blauw-Wit een clinic aan kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, op het hoofdveld van Blauw-wit’81.

Dit jaar was het nog leuker, omdat er ook een oefentraining was voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar. De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. De kinderen van de minitraining kregen een oorkonde en de nieuwe kinderen zelfs een presentje mee naar huis.

Bij de clinic van Nelson de Kok kregen de kinderen om de beurt in groepjes een clinic van Nelson zelf of van een trainer van Nelson of  Blauw-Wit’81. Ze leerden trucjes om de bal hoog te houden, de tegenstander te misleiden. Aan het einde mochten ze allemaal nog een penalty schieten. Alle kinderen waren moe, maar hadden veel plezier gehad.

De ochtend werd afgesloten met ranja en chips.

nelson

Bijeenkomst ouders en verzorgers jeugdspelers 

De technische commissie heeft een avond georganiseerd voor ouders en verzorgers jeugdspelers.

Klik hier voor het verslag 

Blauw-wit’81 dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters! 

Blauw-wit’81 is dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters. Waar de club er vorig jaar 17 ter beschikking had, zijn dat er dit seizoen nog maar 5. Om de jeugdwedstrijden door te laten gaan zijn er meer scheidsrechters nodig. Geen scheidsrechter betekent geen wedstrijd. Dus heeft u interesse om regelmatig een wedstrijd te fluiten en/of kent u een geschikt persoon? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via tc@blauwwit81.nl.

 

Op zeer kort termijn organiseert Blauw-wit’81 een scheidsrechter cursus. Meer informatie volgt.

 

Carola van Strien – Scheidsrechter coördinator

Martijn Rijnders  - Technisch Jeugd coördinator

Zaterdag 16 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan!  

 

 

groteclubactie           logo blauwwit

 

Beste jeugdspelers,

 

Zaterdag 16 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan! Gaan we onze verkoopcijfers van 2016 verbreken? Jullie hebben vorig jaar laten zien dat jullie topverkopers zijn! Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om extra inkomsten voor onze mooie vereniging te genereren én het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar onze club en 20% naar het goede doel.

 

Prijzen

De drie spelers die dit jaar de meeste loten verkopen, ontvangen van ons een leuke prijs! Voor het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt, wacht eveneens een hele leuke verrassing. Verkoop je 20 of meer loten, dan ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes of Madame Tussauds. Ook ontvang je 10% shoptegoed bij Sportboxx.com. Maar er zijn nog meer prijzen te winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en je maakt kans op deze mooie prijzen. De hoofdprijs is een Playstation4! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

 

Inleveren

De boekjes dienen uiterlijk 28 oktober in de kantine te worden ingeleverd. Dus ga voor die tijd gezellig langs bij je familie, vrienden en kennissen en maak ze enthousiast om onze club te steunen.  

 

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop!!

 

Sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Blauw-Wit ’81

Automatische beregening hoofdveld 

De firma’s Vos Capelle en Rene Verboven hebben in opdracht van het bestuur automatische beregening aangelegd voor het hoofdveld. De leidingen zijn onder de grond doorgetrokken om het veld zo minimaal mogelijk te beschadigen en daarna zijn er pop-up sproeiers geplaatst.

De mogelijkheid om vaker en automatisch te beregenen zal ons hoofdveld in betere conditie houden en het zal Gerard Kennekens ontlasten. Gerard heeft vele jaren bij warm weer steeds maar weer met beregeningsbuizen het hoofdveld moeten besproeien.Klik hier voor de volledige tekst

Geboorte Maya Broeders 

Geslaagde startdag jeugdteams  

Op vrijdag 1 september hebben we met alle jeugdteams het voetbalseizoen 2017-2018 op een leuke, sportieve en gezellige wijze geopend. Ruim 50 jeugdleden in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar zijn tijdens een minitoernooi en voor de penaltybokaal met elkaar de strijd aangegaan. Onder een stralende avondzon was het zowel voor de deelnemers als voor het publiek genieten geblazen: spannende wedstrijden, mooie doelpunten, strakke penalty's, maar bovenal veel plezier.
We kijken terug op een geslaagde avond en wensen onze jeugdteams heel veel succes in het nieuwe seizoen.

Kleedkamer 2 en dak gerenoveerd 

Tijdens de zomerstop is er veel gebeurd bij Blauw-Wit.
Zo is het dak van kleedkamer 1 en 2 volledig vernieuwd en kleedkamer 2 is volledig gerenoveerd.
Ook zijn alle deuren en kozijnen in de kantine en kleedkamers opnieuw geschilderd.

Dit is allemaal gebeurd door vrijwilligers.
We willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Het bestuur. 

Blauw-Wit’81 zoekt trainers voor oudere jeugdteams 

Het voetbalseizoen zit er op en de vakanties zijn bijna begonnen.

Menig Technische Commissie is nog druk bezig de (jeugd)teams in te delen en elk team te voorzien van trainers en leiders. Zo ook die van Blauw-Wit'81.

Wij zijn nu een aantal jaren bezig met het pad dat we zijn ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Met de aanwezigheid van een Technisch jeugd coördinator is het doel het jeugdvoetbal op een hoger level te tillen voor het eerste deel gelukt.

Door dit hogere plan is het enige nadeel het vinden van trainers die de oudere jeugdteams willen trainen.

Mede hierdoor en door het stoppen van trainers voor de oudere jeugd, heeft Blauw-Wit’81 nu dringend behoefte aan trainers voor de oudere jeugdteams, met name voor JO15, JO19 en MO19.

We zijn op zoek naar enthousiaste trainers die alleen of met samen met een andere trainer en/of onder begeleiding van de Technisch Jeugd coördinator, een van de teams gaat trainen en coachen.

Je weet wat voetballen is en hebt affiniteit met de jeugd in deze leeftijdsgroepen. Je bent goed in het aansporen en stimuleren van anderen. Daarnaast is affiniteit met VV Blauw-Wit ’81 een pré.

VV Blauw-Wit'81 is een sociale vereniging waar respect en het plezier in voetbal voorop staat.

Zij werkt in principe alleen met vrijwilligers, echter voor deze functie is een vergoeding mogelijk. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de teams, de mogelijkheden en onze vereniging, neem dan contact op met de Technische Commissie (
tc@blauwwit81.nl).

Weet je iemand die geschikt is, geef dit dan door aan onderstaande personen.

Je kunt ook contact opnemen met de Technische Jeugd coördinator Martijn Rijnders (06-31349453) of met de voorzitter van de Technische Commissie Reinert Jansma (06-15557113)

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81! 

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81!

Moet je volgend jaar op school stage lopen? Een maatschappelijke stage of anders, dan kan dat ook bij Blauw-Wit'81.
Blauw-Wit'81 is gecertificeerd stage begeleider volgens SBB.
Dus meldt je aan, er zijn genoeg mogelijkheden om de passende stage voor jou te realiseren.

Meldt je aan bij Technisch Jeugd coördinator Martijn Rijnders (mrijnders88@gmail.com) of bij de technische commissie (tc@blauwwit81.nl).

Groeten Technische Commissie.

 

Foto's Moers Pinkster Weekend staan online! Kijk snel op de facebook pagina.

Zaterdagavond

Zondagmiddag

Zondagavond

Afsluitdag 28 mei 2017 - F2 bedankt trainer Henri Beerens 

Op zondag 28 mei jl. vond de jaarlijkse afsluitdag plaats, waarop de jeugdteams het voetbalseizoen hebben afgesloten met een potje voetbal tegen hun ouders, trainers en leiders. Het was een mooie, warme, maar bovenal een super gezellige dag. Voor de spelers van de F2 een mooi moment om hun trainer Henri Beerens in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor het prachtige voetbalseizoen.

Henri zelf had ook voor een verrassing gezorgd door alle ouders een mooie bos bloemen en een foto met een bedankje te overhandigen. De verrassing was des te groter toen hij daarna zelf in het zonnetje werd gezet. Met een mooi cadeaupakketje met allerlei versnaperingen en een speciale uitgave van het clubblad Blauw-Wit-‘t-al, waarin alle mooie F2-momenten nog eens op een rijtje zijn gezet, werd Henri door alle ouders en spelers van de F2 bedankt voor het prachtige voetbalseizoen.

Tevens is er een speciale editie gemaakt van het "clubblad". Klik hier voor de pdf.

Al met al een mooie afsluiting van een schitterend seizoen.


Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 zeer geslaagd! 

Afgelopen donderdag 25-5-2017 was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijks mini voetbaltoernooi voor senioren. Dit jaar voor de 23e keer. Een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal en tussen de wedstrijden door werd er genoten van de zon en het heerlijke weer.

In de middag kwam er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 29 gelegenheidsteams.

De winnaars bij de dames was Oh Oh Blauwwit, die in een spannende wedstrijd met de uitslag 1-0, maar net won van  Voor Spek en Bonen die als 2e eindigde. De derde plaats was voor FC Boodschap. Na drie jaar niet bij eerste teams eindigen, was dit jaar Real De Moer de winnaar bij de heren. Zij wonnen in de finale met 3-1 van Swiftboys 8. Als derde bij de heren eindigde FC Mixed Grill.

Maar ook voor de fairplay prijs werd gestreden. Deze werd gewonnen door Uno Animo Vrouwen 1. Ook dit jaar was er een prijs te winnen voor de leukste teamfoto. Deze werd gewonnen ook gewonnen door Oh Oh Blauwwit. Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met een feestje met DJ, die de toernooigangers tot 21.00 uur vermaakte.

Dank aan alle vrijwilligers en bezoekers van Blauw-Wit’81, want dankzij hun was het een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag.


Klik hier voor het fotoalbum.


finalisten dames

Finalisten Dames


finalisten heren

Finalisten Heren


leukste foto

Leukste Teamfoto


Proeftraining Mini’s een groot succes! 

Afgelopen zaterdag 13 mei 2017 was het zover, een proeftraining voor mini’s bij Blauw-Wit’81 in De Moer. Er was een grote opkomst (33 kinderen) in de leeftijd van 3 tot 7 jaar.

De training was op een speelse manier met spelletjes, van de bal vooruit schoppen tot pionnen omschieten tot een klein wedstrijdje. Alle kinderen hadden er zin in en hadden veel plezier. Er waren ook kindjes die toch niet durfden, maar zeker een volgende keer meedoen!

Ook alle ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s vonden het erg leuk en klapten luid voor deze sterren! Alle kinderen kregen aan het einde van de training een oorkonde, een waardebon voor meer trainingen, omdat ze goed hun best hadden gedaan en als aandenken een kleine bal van Blauw-Wit. De training werd begeleid door de trainers, Toon, Bart, Koen en Martijn. Veel dank voor jullie inzet!

Met deze training heeft Blauw-Wit’81 meteen ook een Penaltydoek in gebruik genomen. Dit doek is speciaal voor Blauw-Wit’81 gemaakt door  Get Bannered Reclameproducties.

Wil je ook graag een keer een training doen, meldt je dan aan bij Blauw-Wit’81 voor een proeftraining. Voor de zomerstop wordt er niet meer getraind, maar na de zomerstop starten we met een nieuwe mini trainingen.

Klik hier voor het foto album

minis1

penaltydoek


Blauw Wit ‘81 vrouwen KAMPIOEN! 

Zondag 7 mei moest het dan toch echt gaan gebeuren voor de vrouwen van Blauw Wit ’81. Met één punt voorsprong op de nummer twee OVV ’67 2, moest er gewonnen worden van Chaam om het  kampioenschap in eigen hand te houden. De dames waren zeer gespannen voor de wedstrijd en begonnen goed aan de wedstrijd met meteen al enkele kansen in het begin van de wedstrijd. Maar na 7 minuten was het raak en stond het 1-0 door topscoorster Hilde Herman. Daarna kwamen leek alle spanning weg te vallen en werd er goed gevoetbald en kwam er kans op kans. Met een 7-0 voorsprong gingen de dames aan de thee en het massaal toegestroomde publiek, waaronder de wethouders Kees Grootswagers en Gerard Bruijniks , wisten dat het kampioenschap binnen was. De 2e helft gingen de dames gewoon door met scoren en uiteindelijk stond er 14-1 op het scorebord.

Na de wedstrijd kregen de dames een bloemetje van de voorzitter en daarna op de platte kar die al klaar op het veld stond. Een rondrit langs het publiek en vervolgens door De Moer. Na deze rondrit werden de dames nog gehuldigd in de kantine en daarna was het feest.

Al met al een zeer knappe prestatie van een team waarin het plezier in voetballen voorop staat boven presteren. De dames hebben het zelf gedaan, maar de inbreng van coach Peter Berende en leider Ramon Kemmeren mag zeker niet ongenoemd blijven.

Als club Blauw Wit ‘81 zijn we zeer trots op onze dames en wensen ze volgend seizoen veel succes in de 3e klasse.


Klik hier voor het fotoalbum


Blauw-wit'81 introduceert 'De Blauwe Kaart' 

Blauw-wit'81 introduceert 'De Blauwe Kaart'
Al jaren maakt de KNVB zich sterk om sportiviteit en respect op en rond de velden te stimuleren.
Blauw-wit'81 sluit zich hier uiteraard bij aan en daarom introduceren we De Blauwe Kaart bij de JO9 pupillen.

Na afloop van elke wedstrijd hebben de teams de kans om de tegenstander een Blauwe Kaart uit te reiken, waarmee het team wordt beloond voor de sportieve wedstrijd.
Het doel van de Blauwe Kaart is verenigingen en leden te stimuleren er een sportieve en plezierige wedstrijd van te maken.
Met deze Blauwe Kaart hopen wij op extra bewustwording van sportiviteit bij de jeugdteams.
De betreffende scheidsrechters en leiders worden hierover apart geïnformeerd.

Groeten Technische Commissie

blauwe kaart