Moers Pinksterweekend 14 mei 2016 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 5 mei 2016 

Klik hier voor meer informatie

Webshop 


Foto album 


Weer in De Moer 


Clublied 


Sponsor 


Wedstrijd selectie 


Cruijfiaans 

"Vaak heeft iets in het leven waarschijnlijk een noodzaak."
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

Met de bus mee naar bekerfinale A-jeugd 

De A-jeugd gaat zaterdag 4 juni met de bus naar de bekerfinale bij JEKA in Breda. Ze spelen daar tegen Rijen A2.
Supporters kunnen tegen een kleine vergoeding van 5 € ook met de bus mee.
Opgeven kan bij Tom Kimenai via 06-29014941. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Want vol = vol.

Meiden B 2e keer kampioen! 

Onze meiden B zijn voor de 2e keer dit seizoen kampioen geworden!
In het najaar in de 2e klasse en zaterdag 14 mei 2016 in de 1e klasse!
Dit is een zeer knappe en unieke prestatie!
De MB had een gelijk spel genoeg, de wedstrijd eindigde ook in 1-1, maar het was tot het einde van de wedstrijd heel spannend!
Manou, Khaïra, Els, Marieke, Silvie, Kim, Annick, Audrey, Selina, Kelly, Linde, Tessa, Sabine en aanvoerster Ilona gefeliciteerd met dit kampioenschap!
Na de wedstrijden zijn de meiden gehuldigd in de kantine en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Koen Herman en leidster Wendie den Boer kregen een presentje van de club.
MB hartelijk gefeliciteerd!
Wij bedanken ook vlaggers en scheidsrechters en andere vrijwilligers die iets voor dit team gedaan hebben.

Voor alle foto's klik hier.


MB kampioen 2e keer

Afsluitdag verplaatst naar ZONDAG 5 juni 2016 

Zoals we ieder jaar gewend zijn, sluiten we het seizoen af met voetbalwedstrijden tussen ouders/begeleiding en het jeugdteam. Dit beloofd weer een leuk feest te worden.

Deze keer is het zondag 5 juni geworden.
Het A team heeft afgelopen zaterdag de bekerfinale bereikt. Dat is zeer uniek, een knappe prestatie en in 20 jaar niet voorgekomen bij Blauw-Wit'81. Deze bekerfinale wordt gespeeld op zaterdag 4 juni, de dag waarop we de afsluitdag hadden gepland.
Het is ook nog mogelijk dat de Meisjes B de finale bereikt en ook deze finale wordt gespeeld op zaterdag 4 juni.
De A , maar ook de MB willen heel graag aan de afsluitdag meedoen. Het is het leukst voor alle jeugdspelers om het seizoen in de sfeer van Blauw-Wit, dus met zijn allen af te sluiten. Reden waarom we de afsluitdag verplaatst hebben naar zondag 5 juni 2016.

De middag start waarschijnlijk om 12.30 uur, maar het definitieve programma volgt nog.
De Jeugdcommissie

22e Hemelvaarttoernooi zeer geslaagd! 

Afgelopen donderdag 5-5-2016 was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijks mini voetbaltoernooi voor senioren. Dit jaar voor de 22e keer. Een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal en tussen de wedstrijden door werd er genoten van de zon en het heerlijke weer.
In de middag kwam er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 29 gelegenheidsteams.
De winnaars bij de dames was OE Deem, met op de 2e plaats De Clumsies en als derde eindigde de Powershot Girls. Bij de heren waren de winnaars, net als vorig jaar, de Dorpboys, met op de 2e plaats, ook net als vorig jaar, Neo’25 Beach en als derde FC Meulenbosch. Maar ook voor de fairplay prijs werd gestreden. Deze werd gewonnen door OE Deem. Dit jaar was er ook een nieuwe prijs te winnen voor de teams, namelijk de leukste teamfoto. Deze werd gewonnen door De Vedettes1! Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met een feestje met DJ, die de toernooigangers tot 21.30 uur vermaakte.
Dank aan alle vrijwilligers en bezoekers van Blauw-Wit’81, want dankzij hun was het een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag. 

klik hier voor alle foto's.


dames 1 en 2

Finalisten Dames.

heren

Finalisten Heren


Toelichting vrijwilligersavond MPW 

In de mail van het Moers Pinksterweekend voor vrijwilligers is ook de vrijwilligersavond aangekondigd. 
Sommige leden denken dat dit de vrijwilligersavond voor Blauw Wit '81 is.
Maar er staat duidelijk dat dit een aparte avond voor MPW-vrijwilligers is.

De vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van Blauw Wit '81 is op vrijdag 3 juni.
Noteer deze avond alvast in uw agenda.

Geboorte Sev van Laarhoven 

Nieuwjaarsborrel en stichting Koentje groot succes 

De dag die in het teken stond van stichting Koentje was een groot succes. Al vanaf de sponsorloop was het druk en gezellig en dat bleef zo tot het einde van de nieuwjaarsborrel.

In totaal heeft deze dag een bedrag opgeleverd van €1900,- met bijdrages van:
  • Sponsorloop
  • Voetbal toernooi
  • Inkomsten v.v. Blauw-Wit '81
  • Geldbedrag v.v. Right 'Oh
We willen iedereen bedanken die hier een steentje aan bijgedragen heeft.

Reactie van de familie van Koentje:
"Bedankt voor de mooie foto's en bedankt voor de mooie dag. Heb er geen woorden voor wat jullie voor onze Koen doen. Fantastisch allemaal en ook bedankt voor het ophalen van het mooie bedrag. Ook namens Koen en zijn familie wil ik jullie hiervoor bedanken."

Klik hier voor het fotoalbum.

teams nieuwjaar 2016


Stichting Koentje 

Klik hier voor de grote poster.


Geboorte Jake Stokx Klik hier voor het geboortekaartje.

E1 en A1 KAMPIOEN! 

Het beloofde een mooie zaterdag te worden 5 december 2015. Het was al de dag van het Sinterklaas feest voor velen, maar bij Blauw-Wit’81 was het ook de dag van de najaars kampioenen! Om 10 uur begon de E 1 aan hun belangrijke wedstrijd. Het was spannend, ze moesten winnen, maar voor de rust waren er nog geen doelpunten gevallen. De 2e helft hebben ze dit meer dan goed gemaakt en gewonnen met 4-0!
Natuurlijk was het na afloop groot feest in de kantine compleet met clublied. Daar kregen ze ook een toespraak van Toon (een van hun trainers) en medailles, waarna ze met een huifkar door De Moer en de Vaart gereden hebben. Wij feliciteren Finn, Esmee, Nienke, Chiel, Rens, Thijs, Gilar, Jort, Youri, Hugo, Stijn en Stef en de trainers en leiders met dit behaalde resultaat!
Om 14.30 uur was de A1 aan de beurt. Zij hadden genoeg aan een gelijk spel. Vorige week hadden ze met gemak (14-0) gewonnen, maar deze dag was het toch lastiger, het ging niet vanzelf, er moest voor gewerkt worden. Toen de A1 begon met scoren, gingen ze los en wonnen met 7-0! Ook voor hun was het groot feest in de kantine en werden gehuldigd met een medaille. Wij feliciteren Max, Cas, Rob, Damian, Dennis, Tim, Thimo, Dayne, Matthijs, Jesse, Kurt, Chris, Rob, Sil, Rens en Tom en de trainers en leiders met dit behaalde resultaat!

Tijdens het Moers Pinksterweekend worden deze kampioenen ook nog gehuldigd op het grote podium in de tent.

Klik hier voor de foto's van de E1
Klik hier voor de foto's van de A1

E1 kampioen

E1 kampioen

A1 kampioen

A1 kampioen

Enquête Moers Pinksterweekend? 

Beste leden

Klik hier voor de enquête die betrekking heeft op het Moers Pinksterweekend.

We willen aan jullie vragen om deze in te vullen en terug te mailen. Ook ligt er papieren versie bij blauw wit en staat er een in het aankomend clubblad.

Wij horen graag jullie mening om het MPW tot een nog groter succes te maken.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Organisatie MPW

MB najaars kampioen 

Onze meiden B zijn kampioen geworden in de najaarsreeks. Met nog 2 wedstrijden te spelen moesten ze minimaal gelijk spelen tegen Waspik om kampioen te worden. Maar de meiden wonnen overtuigend met 2-0.
Na de wedstrijden zijn de meiden gehuldigd in de kantine en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Koen Herman en leidster Wendie den Boer kregen een presentje van de club.
MB hartelijk gefeliciteerd en nu ook nog de laatste competitiewedstrijd winnen om ongeslagen te blijven. En na de winterstop er weer voor gaan om voorjaarskampioen te worden.

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 wil iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 voor de Rabo Clubkas Campagne.
We hebben 686,- € opgehaald.

Blauw Wit dames zoeken versterking 

Deze gezellige groep dames zoekt versterking! Wil je je voetbalcarrière weer oppakken, juist ontdekken of je talent hebt. Kom eens mee trainen op dinsdag en/of donderdag van 19:30 tot 21:00

Kom voetballen bij de gezellige meisjes B van Blauw-Wit '81! 

Deze club meiden is op zoek naar nieuwe teamgenoten in de leeftijd van 13-16 jaar.
Het zijn fanatieke voetbalsters met de juiste teamspirit, maar die zeker ook van gezelligheid houden. Deze hechte groep wil graag blijven voetballen, maar hebben daar wel nieuwe leden bij nodig.
Heb je ooit gevoetbald en heb je weer zin om op zaterdagmiddag met deze leuke groep meiden mee te voetballen of heb je geen voetbalervaring maar komt graag bij deze gezellige groep meiden, kom dan eens kijken, kennis maken en meevoetballen op een van de trainingen. Ken je iemand die het leuk vind om bij deze leuke groep sportieve meiden te voetballen, laat ze dan langskomen en kijken bij een van de trainingen.
De meisjes B traint elke dinsdag en donderdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur op het sportpark in De Moer. Je bent van harte welkom!
Heb je er zin in, maar nog vragen, neem dan contact op met de technische commissie van onze vereniging TC@blauwwit81.nl.

Meiden B