Moers Pinksterweekend 20 mei 2018 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 10 mei 2018 

Klik hier voor meer informatie

Foto album 
Sponsor 


donderdag, 26 apr 2018 Aanvang 18:45 

HHC '09
Verslagen
-
Blauw Wit '81


Officieel leerbedrijf
Bij de technische commissie kunje terecht voor meer informatie (tc@blauwwit81.nl)


Cruijfiaans 

"Volgens mij komt in mijn werkwijze de kern van het spel tot uiting."
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

Gezellige sponsormiddag bij Blauw-Wit’81  

Zondagmiddag was het tijd om de sponsoren van Blauw-wit’81 in het zonnetje te zetten, want zonder sponsoren zou Blauw-wit’81 niet zo’n mooie en gezellige vereniging zijn. Op deze middag was Andy Marcelissen o.a. bekend van tonpraten bij Omroep Brabant aanwezig, om de middag op een komische wijze te laten starten. Andy Marcelissen kreeg de lachers op zijn hand met de buut ‘Coach van het veteranenelftal’. Hierna was er tijd voor een hapje en een drankje en de wedstrijd van het eerste elftal. Dit was een spannende en vermakelijke wedstrijd om te aanschouwen. Na de wedstrijd werd de middag met muziek van zanger Thom Craane en DJ Yeroen opgeluisterd.

De sponsorcommissie wil de sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage het afgelopen seizoen en wij hopen dat zij een leuke middag hebben beleefd.


Klik hier voor het fotoalbum


sponsor

Andy marcelissen

Andy Marcelissen

Geboorte Jelte van Strien 

Geboorte Renee Baijens 

Stijn van Leijsen behaald diploma Verenigingsscheidsrechter KNVB! 

Afgelopen week heeft Stijn van Leijsen zijn diploma behaald voor verenigingsscheidsrechter  Veldvoetbal van de KNVB. Blauw-Wit’81 is hier als vereniging heel trots op en feliciteren Stijn met zijn diploma. Wij danken ook Remco Boerema die Stijn begeleid heeft bij de wedstrijden die hij voor deze cursus moest fluiten. Veel dank en gefeliciteerd!

stijn1


stijn2

Stijn ontvangt diploma van KNVB

 

remco 

Stijn van Leijsen en cursusbegeleider Remco Boerema

 

Beste Blauw-Witters,

De worstenbroodjesactie gaat weer van start !!!

Vanaf zaterdag 7 april zijn de intekenlijsten te verkrijgen bij de leiders.
Als je lijst is ingevuld, kun je deze weer inleveren bij je leider of in de kantine.
Zakjes van 5 kosten 6 euro.
Zakjes van 10 kosten 12 euro.
Vergeet niet om het geld samen met de intekenlijsten in te leveren!!
Ook dit jaar hopen we weer dat iedereen zijn best doet zoveel mogelijk te verkopen.
Een deel van de opbrengst vloeit namelijk direct terug naar het budget van de Jeugdcommissie zodat we 
leuke activiteiten kunnen organiseren.

We wensen jullie veel succes!!

Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie.

Jeugdcarnaval 9 februari 2018 

Keileutig jeugdcarnavalsfeestje bij v.v. Blauw-Wit ’81

Wat was het op vrijdag 9 februari 2018 weer een top avondje bij Blauw-Wit!! In een sfeervolle en feestelijk aangeklede kantine hebben zo’n 30 mini's, F- en E-spelers carnaval 2018 afgetrapt met een keileutig jeugdcarnavalsfeestje. De velden lieten het helaas niet toe dat er een partijtje werd gevoetbald, maar dat mocht de pret niet drukken.

In het hele clubgebouw was een spelletjesmarathon uitgezet, zodat de kinderen eerst sportief en spelenderwijs met elkaar de strijd aan konden gaan. Na een potje sjoelen, ringen gooien, darten, pingpongballen en blikken gooien, was het tijd voor iets lekkers. De pannenkoeken gingen als warme broodjes over de toonbank. Daarna was het hoog tijd om te hossen, dansen, zingen en springen. En wat zagen de kids er flitsend uit in hun mooie carnavalsoutfits. Nadat alle pannenkoeken op waren, de laatste polonaise was gelopen en de kids allemaal een snoepzak hadden gekregen, was het tijd om naar huis te gaan.

Het was een super gezellig en geslaagd carnavalsfeestje bij Blauw-Wit ’81!
Wij wensen iedereen een enorm gezellige carnaval en een hele fijne vakantie!!

Leutige carnavalsgroeten,
De Jeugdcommissie.Kerstzaalvoetbaltoernooi 2018 

Op dinsdag 2 januari jl. was er in sporthal De Wetering in Loon op Zand weer het jaarlijkse Kerstzaalvoetbaltoernooi voor onze jeugdteams. Een mooie manier om het nieuwe jaar goed te beginnen en lekker even bezig te zijn met de bal tijdens de winterstop.

 

Het was goed te zien dat de kinderen er zin in hadden. Om 09:00 uur stonden de mini’s en de JO9-2 al te popelen in de zaal om lekker een toernooitje te spelen. Terwijl de leiding nog bezig was met de laatste dingen klaar te zetten, vlogen de ballen al om je oren en was het duidelijk te zien dat ze er zin in hadden.

Na een korte uitleg en het indelen van de teams bij de coaches was het eindelijk zover en kon er gevoetbald worden. Na een uur sportief met veel plezier en intensief gevoetbald te hebben, hadden we uiteindelijk een winnaar. Net als in de Eredivisie was het hier ook spannend maar uiteindelijk kwam PSV (Luuk Verboven, Bram van Beek, Stijn van Doormaal en Merle den Boer) als winnende club naar voren.

 

Vervolgens was het de beurt aan de iets oudere kinderen. De JO9-1 en JO11 stonden grotendeels al tijdens de wedstrijden van de groep ervoor te kijken. Na wederom een korte uitleg konden we ook met deze groep aan de gang waarbij Nederland, Duitsland en Portugal met elkaar de strijd aangingen voor een plaats op het WK.

Onder begeleiding van de bondscoaches werd een aantal wedstrijdjes gespeeld waarbij mooie acties, goals en vooral goed overspelen naar boven kwam. Na anderhalf uur vol plezier gevoetbald te hebben kwam Duitsland (Evi de Jong, Jasper Vlemmix, Janne Emmen en Bart Emmen) als winnaar uit de strijd.

 

Na een pauze van een half uur voor de begeleiding om even bij te komen van het spectaculaire voetbal stonden de JO13 en JO15 klaar om daar nog eens even een schepje bovenop te doen. Na een tijd niet getraind te hebben, werd de strijd in de zaal hervat om uit te vechten wie de beste club uit Engeland was op dit moment.

De concurrentie was er en elk foutje werd afgestraft. Uiteindelijk kwam Manchester City (Hugo Samuels, Tygo Klijn, Max Claassen, Lex den Boer en Nienke Jansen) als winnaar uit de strijd, maar de overige clubs stonden in de nek te hijgen.

 

Als afsluiter van de dag was het de beurt aan de JO17 en JO19. Wederom waren we naar Engeland afgereisd om te beslissen welk team het sterkste uit de winterstop zou komen. Er werd zoals verwacht gevoetbald met passie, inzet, strijdlust maar ook zeker sportiviteit. Waarbij de tegenstander af en toe van het kastje van de muur werd gestuurd en de mooie acties om je oren vlogen. Aan het einde van het toernooi bleek Manchester United (Ryan Verstijnen, Pierre van Boxtel, Sander Kokx, Vincent Praag en Stef Verschuren) toch de sterkte club te zijn aan het begin van het nieuwe jaar.

 

Zonder de inzet van alle deelnemers en de hulp van de begeleiding was dit nooit gelukt dus bedankt daarvoor en hopelijk tot volgend jaar!


Geboorte Sjim van Ingen 

Uitslag voetbalquiz 

Op vrijdag 15 december vond er een Voetbalquiz plaats in de kantine. Er deden 8 teams (bestaande uit max. 5 personen) mee aan de quiz. De quiz bestond uit 9 ronden met in iedere ronde een bepaald thema.

Een aanvullend programma, waarbij rond half 12 de winnaars bekend waren. Uiteindelijk ging PSV, bestaande uit Johan Verheijden, Johan Jansen, Bart Schoenmakers, Pim Verheijden en Martijn Fouchier er met de 1e prijs vandoor. Zij haalden bijna 79.5% van de maximale score.

Ook was er een individuele tussenronde, de gele en rode kaarten quiz. Deze werd gewonnen door Jeroen Brouwers

 

De uitslag:

1

PSV

186.0

2

Crimson Chin

173.0

3

De Moer United

169.5

4

O nie Blauw Wit

139.5

5

Los Diablos Rojos

134.5

6

The special one’s

126.0

7

Is het Rens of is het Pens

111.0

8

FC Linksbuitenadem

101.0

 

Henri, Siep en activiteitencommissie bedankt voor de organisatie.

Sinterklaas op bezoek bij v.v. Blauw-Wit '81 

Wat was het een top avond woensdag 22 november jl. bij Blauw-Wit! In een bomvolle kantine waren zo’n 50 mini's, F- en E-spelers gezellig aan het tafelvoetballen en aan het spelen, toen er opeens een zwarte Piet in de kantine verscheen. Piet was speciaal al wat eerder gekomen om samen met de kindjes leuke spelletjes te spelen en liedjes te zingen. Maar Piet vertelde dat er ook iets ergs was gebeurd, want een sluwe piraat had alle cadeautjes uit de stoomboot gestolen. Zou het nog wel goed komen? Gelukkig kwam het goed, want in ruil voor de goudstukken van Sinterklaas, bracht de piraat alle cadeautjes gelukkig toch mee terug naar de kantine. En na veel zingen en dansen kwam eindelijk Sinterklaas met nog een andere leuke Piet.

Alle teams mochten om de beurt bij Sinterklaas komen en vol verbazing hoorden de kindjes aan wat Sinterklaas allemaal over hen wist te vertellen. Maar ook de trainers werden niet vergeten. Reinert en Henri mochten de staf van Sinterklaas vasthouden en Dennis werd vriendelijk, maar toch dringend verzocht een paar extra rondjes rond de kantine te lopen. Normaal laat hij dat zijn team doen, maar Sint vond nu dat hij zelf eens aan de beurt was. Nadat alle teams bij de Sint waren geweest, was het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Niet alleen de spelertjes van Blauw-Wit, maar ook hun broertjes en zusjes kregen een mooi presentje.

Nadat alle cadeautjes waren uitgepakt en de Pieten nog even met de kindjes hadden gespeeld, was het tijd voor de Sint om afscheid te nemen. Het was wederom een super gezellig en geslaagd Sinterklaasfeestje bij Blauw Wit ’81! Dank je wel Sinterklaas!

Feestelijke groet,

De Jeugdcommissie


Sinterklaasviering MO19 

MO-19 vieren Sinterklaas bij Blauw-Wit

Op dinsdagavond 21 november was het dan zover: de jaarlijkse Sinterklaasviering van de meiden van Blauw-Wit. Alle cadeaus op tafel en door middel van een dobbelsteenspel werden de cadeaus verdeeld. Onder het genot van een drankje en een lekker hapje werd het een hele leuke avond. Aan het einde van de avond had iedereen 2 cadeaus. Het ene heel nuttig en bij het andere denk je echt wat moet ik hier weer mee. Sokken is zo’n cadeau wat het ieder jaar weer toch goed doet. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond!


Scheidsrechtercursus goed bezocht 

Afgelopen maandagavond 20 november was het zover.
Het was gelukt een scheidsrechtercursus op te zetten, voor iedereen die geïnteresseerd was, maar met als doel toch meer scheidsrechters voor de jeugd wedstrijden beschikbaar te krijgen. Jos Bierens (24 jaar met veel ervaring) was bereid gevonden om deze avond te verzorgen. De cursus had 10 deelnemers en begon met theorie gedeelte. Daarna was er een wedstrijd die door Jos werd gefloten. In de rust en na de wedstrijd konden de deelnemers vragen stellen en uitleg vragen over bepaalde beslissingen.
Het team JO17 van Blauw-Wit'81 heeft voor de cursus een wedstrijd gespeeld tegen een team van Olympia en gewonnen met 5-2. Dank aan de spelers en leiders dat zij dit hebben willen doen! Dank aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt!
De Technische Commissie.
jos1 Jos2

JO9-2 best verkopende team Grote Clubactie! 

Vorige week lieten we jullie al weten dat de Grote Clubactie dit jaar enorm succesvol is geweest. De drie beste verkopers werden vorige week al in het zonnetje gezet en vandaag was het de beurt aan het best verkopende team. Het team van de JO9-2 verkocht dit jaar de meeste loten. En het was dubbel feest vandaag voor de JO9-2, want ze wonnen niet alleen de spannende wedstrijd tegen de JO9-1, maar werden dus ook nog eens in het zonnetje gezet voor hun mooie verkoopresultaat. Na de wedstrijd werd het team in de kantine bedankt voor hun inzet en kregen ze een lekker glaasje ranja en een snoepzakje uitgereikt.

We zijn enorm blij met het mooie resultaat voor onze club en bedanken alle jeugdleden voor hun enorme inzet. Super goed gedaan!

Sportieve groet,
De Jeugdcommissie


Uitslag grote clubactie 

De uitslag van de Grote Clubactie is bekend!

Dit jaar is er enorm goed verkocht, zeker ten opzichte van afgelopen jaar. We willen jullie dan ook allemaal erg bedanken voor jullie inzet. Dit jaar is er namelijk € 1118,40 opgehaald! Een super mooi bedrag voor onze club.

Zoals ieder jaar hebben we de drie beste verkopers een leuke prijs uitgereikt.

Dat waren dit jaar Ro-Anne de Wilt, Bas de Leeuw en Mels Emmen. Gefeliciteerd met jullie prijs!

Het team dat dit jaar het beste verkocht heeft, is JO9-2! Jullie wacht nog een leuke verrassing!

Sportieve groet,
De Jeugdcommissie

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 en stichting Moers Pinksterweekend willen iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 en stichting MPW voor de Rabo Clubkas Campagne.
Blauw Wit heeft € 593,41 opgehaald en MPW € 234,37.
Voor Blauw Wit is dit ruim € 100 meer als vorig jaar. Voor MPW iets minder.

Bijeenkomst ouders en verzorgers jeugdspelers 

De technische commissie heeft een avond georganiseerd voor ouders en verzorgers jeugdspelers.

Klik hier voor het verslag 

Blauw-wit’81 dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters! 

Blauw-wit’81 is dringend op zoek naar jeugdscheidsrechters. Waar de club er vorig jaar 17 ter beschikking had, zijn dat er dit seizoen nog maar 5. Om de jeugdwedstrijden door te laten gaan zijn er meer scheidsrechters nodig. Geen scheidsrechter betekent geen wedstrijd. Dus heeft u interesse om regelmatig een wedstrijd te fluiten en/of kent u een geschikt persoon? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via tc@blauwwit81.nl.

 

Op zeer kort termijn organiseert Blauw-wit’81 een scheidsrechter cursus. Meer informatie volgt.

 

Carola van Strien – Scheidsrechter coördinator

Martijn Rijnders  - Technisch Jeugd coördinator

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81! 

Stage lopen kan ook Bij Blauw-Wit'81!

Moet je volgend jaar op school stage lopen? Een maatschappelijke stage of anders, dan kan dat ook bij Blauw-Wit'81.
Blauw-Wit'81 is gecertificeerd stage begeleider volgens SBB.
Dus meldt je aan, er zijn genoeg mogelijkheden om de passende stage voor jou te realiseren.

Meldt je aan bij de technische commissie (tc@blauwwit81.nl).

Groeten Technische Commissie.

Blauw-Wit’81 zoekt trainers voor oudere jeugdteams 

Het voetbalseizoen zit er op en de vakanties zijn bijna begonnen.

Menig Technische Commissie is nog druk bezig de (jeugd)teams in te delen en elk team te voorzien van trainers en leiders. Zo ook die van Blauw-Wit'81.

Wij zijn nu een aantal jaren bezig met het pad dat we zijn ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Met de aanwezigheid van een Technisch jeugd coördinator is het doel het jeugdvoetbal op een hoger level te tillen voor het eerste deel gelukt.

Door dit hogere plan is het enige nadeel het vinden van trainers die de oudere jeugdteams willen trainen.

Mede hierdoor en door het stoppen van trainers voor de oudere jeugd, heeft Blauw-Wit’81 nu dringend behoefte aan trainers voor de oudere jeugdteams, met name voor JO15, JO19 en MO19.

We zijn op zoek naar enthousiaste trainers die alleen of met samen met een andere trainer en/of onder begeleiding van de Technisch Jeugd coördinator, een van de teams gaat trainen en coachen.

Je weet wat voetballen is en hebt affiniteit met de jeugd in deze leeftijdsgroepen. Je bent goed in het aansporen en stimuleren van anderen. Daarnaast is affiniteit met VV Blauw-Wit ’81 een pré.

VV Blauw-Wit'81 is een sociale vereniging waar respect en het plezier in voetbal voorop staat.

Zij werkt in principe alleen met vrijwilligers, echter voor deze functie is een vergoeding mogelijk. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de teams, de mogelijkheden en onze vereniging, neem dan contact op met de Technische Commissie (
tc@blauwwit81.nl).

Weet je iemand die geschikt is, geef dit dan door aan onderstaande personen.

Je kunt ook contact opnemen met de voorzitter van de Technische Commissie Reinert Jansma (06-15557113)