Moers Pinksterweekend 14 mei 2016 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 5 mei 2016 

Klik hier voor meer informatie

Webshop 


Foto album 


Weer in De Moer 


Clublied 


Sponsor 


zondag, 08 mei 2016 Aanvang 14:30 

-
Blauw Wit '81

Plaatje 

Fc Knudde
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

5 mei: 22e mini-voetbaltoernooi 

Op Hemelvaartsdag donderdag 5 mei 2016 wordt voor de 22e keer het mini-voetbaltoernooi voor senioren georganiseerd bij voetbalvereniging Blauw Wit '81.

 

Op deze dag zullen 30 teams, zowel dames- als heren van 9 uur tot 18uur gaan strijden om de ereprijzen. Na deze sportieve dag sluiten we de dag af met een gezellig feestje.

De dag is natuurlijk niet compleet zonder publiek die deze teams aan komen moedigen!! Naast de spelers willen we dan ook weer de supporters en toeschouwers uitnodigen om er samen met ons een geslaagde dag van te maken!

 

Programma
Om 9uur zullen de eerste teams gaan strijden om de wel te verdienen ereplaatsen en prijzen. Naast de prijzen voor de winnaars is er ook weer een prijs te verdienen voor de sportiefste ploeg, de Fair Play Prijs. Rond 17.00uur zullen de finales gespeeld gaan worden, waarna de prijsuitreiking rond 18uur zal plaatsvinden en we afronden met een gezellig feest. Rond 21.00uur zullen we deze dag gaan afsluiten.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze mooie, sportieve en gezellige dag als speler of als toeschouwer!

 

Tot ziens op donderdag 5 mei 2016!!

 

De Toernooicommissie.

Toelichting vrijwilligersavond MPW 

In de mail van het Moers Pinksterweekend voor vrijwilligers is ook de vrijwilligersavond aangekondigd. 
Sommige leden denken dat dit de vrijwilligersavond voor Blauw Wit '81 is.
Maar er staat duidelijk dat dit een aparte avond voor MPW-vrijwilligers is.

De vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van Blauw Wit '81 is op vrijdag 3 juni.
Noteer deze avond alvast in uw agenda.

Voorverkoop MPW gestart 

De voorverkoop voor het Moers Pinksterweekend 2015 is gestart.
Voor meer informatie zie www.moerspinksterweekend.nl

Vacature Technisch jeugdcoördinator 

Vacature Technisch jeugdcoördinator

Vv Blauw-Wit ’81 is met de oprichting van een Technische Commissie een nieuw pad ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging.
We zijn nu een jaar bezig om de jeugdafdeling op een hoger level te tillen en er is dringend behoefte aan een Technisch Jeugdcoördinator.

Wat doet de technisch jeugdcoördinator?
We zijn op zoek naar een enthousiaste technische jeugdcoördinator die het geheel van jeugdcoördinatoren, leiders en trainers aanstuurt en begeleid. Je weet wat voetballen is en hebt affiniteit met kinderen/jeugd. Je bent goed in het aansporen en stimuleren van anderen. Daarnaast is affiniteit met VV Blauw-Wit ’81 een pré.

VV Blauw-Wit'81 is een vereniging die alleen met vrijwilligers werkt. Echter voor deze functie is een vergoeding mogelijk. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.

Ben je nieuwsgierig naar de taken van deze Technisch jeugdcoördinator, klik dan op deze link voor een profielschets.

Indien je nadere informatie wilt hebben naar aanleiding van deze vacature/profielschets, neem dan contact op met:

Trudy Verkleij (secretaris Technische Commissie)
TC@blauwwit81.nl
06-10779672

Geboorte Sev van Laarhoven 

Nieuwjaarsborrel en stichting Koentje groot succes 

De dag die in het teken stond van stichting Koentje was een groot succes. Al vanaf de sponsorloop was het druk en gezellig en dat bleef zo tot het einde van de nieuwjaarsborrel.

In totaal heeft deze dag een bedrag opgeleverd van €1900,- met bijdrages van:
  • Sponsorloop
  • Voetbal toernooi
  • Inkomsten v.v. Blauw-Wit '81
  • Geldbedrag v.v. Right 'Oh
We willen iedereen bedanken die hier een steentje aan bijgedragen heeft.

Reactie van de familie van Koentje:
"Bedankt voor de mooie foto's en bedankt voor de mooie dag. Heb er geen woorden voor wat jullie voor onze Koen doen. Fantastisch allemaal en ook bedankt voor het ophalen van het mooie bedrag. Ook namens Koen en zijn familie wil ik jullie hiervoor bedanken."

Klik hier voor het fotoalbum.

teams nieuwjaar 2016


Stichting Koentje 

Klik hier voor de grote poster.


Geboorte Jake Stokx Klik hier voor het geboortekaartje.

E1 en A1 KAMPIOEN! 

Het beloofde een mooie zaterdag te worden 5 december 2015. Het was al de dag van het Sinterklaas feest voor velen, maar bij Blauw-Wit’81 was het ook de dag van de najaars kampioenen! Om 10 uur begon de E 1 aan hun belangrijke wedstrijd. Het was spannend, ze moesten winnen, maar voor de rust waren er nog geen doelpunten gevallen. De 2e helft hebben ze dit meer dan goed gemaakt en gewonnen met 4-0!
Natuurlijk was het na afloop groot feest in de kantine compleet met clublied. Daar kregen ze ook een toespraak van Toon (een van hun trainers) en medailles, waarna ze met een huifkar door De Moer en de Vaart gereden hebben. Wij feliciteren Finn, Esmee, Nienke, Chiel, Rens, Thijs, Gilar, Jort, Youri, Hugo, Stijn en Stef en de trainers en leiders met dit behaalde resultaat!
Om 14.30 uur was de A1 aan de beurt. Zij hadden genoeg aan een gelijk spel. Vorige week hadden ze met gemak (14-0) gewonnen, maar deze dag was het toch lastiger, het ging niet vanzelf, er moest voor gewerkt worden. Toen de A1 begon met scoren, gingen ze los en wonnen met 7-0! Ook voor hun was het groot feest in de kantine en werden gehuldigd met een medaille. Wij feliciteren Max, Cas, Rob, Damian, Dennis, Tim, Thimo, Dayne, Matthijs, Jesse, Kurt, Chris, Rob, Sil, Rens en Tom en de trainers en leiders met dit behaalde resultaat!

Tijdens het Moers Pinksterweekend worden deze kampioenen ook nog gehuldigd op het grote podium in de tent.

Klik hier voor de foto's van de E1
Klik hier voor de foto's van de A1

E1 kampioen

E1 kampioen

A1 kampioen

A1 kampioen

Enquête Moers Pinksterweekend? 

Beste leden

Klik hier voor de enquête die betrekking heeft op het Moers Pinksterweekend.

We willen aan jullie vragen om deze in te vullen en terug te mailen. Ook ligt er papieren versie bij blauw wit en staat er een in het aankomend clubblad.

Wij horen graag jullie mening om het MPW tot een nog groter succes te maken.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Organisatie MPW

MB najaars kampioen 

Onze meiden B zijn kampioen geworden in de najaarsreeks. Met nog 2 wedstrijden te spelen moesten ze minimaal gelijk spelen tegen Waspik om kampioen te worden. Maar de meiden wonnen overtuigend met 2-0.
Na de wedstrijden zijn de meiden gehuldigd in de kantine en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Koen Herman en leidster Wendie den Boer kregen een presentje van de club.
MB hartelijk gefeliciteerd en nu ook nog de laatste competitiewedstrijd winnen om ongeslagen te blijven. En na de winterstop er weer voor gaan om voorjaarskampioen te worden.

Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 wil iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 voor de Rabo Clubkas Campagne.
We hebben 686,- € opgehaald.

Blauw Wit dames zoeken versterking 

Deze gezellige groep dames zoekt versterking! Wil je je voetbalcarrière weer oppakken, juist ontdekken of je talent hebt. Kom eens mee trainen op dinsdag en/of donderdag van 19:30 tot 21:00

Kom voetballen bij de gezellige meisjes B van Blauw-Wit '81! 

Deze club meiden is op zoek naar nieuwe teamgenoten in de leeftijd van 13-16 jaar.
Het zijn fanatieke voetbalsters met de juiste teamspirit, maar die zeker ook van gezelligheid houden. Deze hechte groep wil graag blijven voetballen, maar hebben daar wel nieuwe leden bij nodig.
Heb je ooit gevoetbald en heb je weer zin om op zaterdagmiddag met deze leuke groep meiden mee te voetballen of heb je geen voetbalervaring maar komt graag bij deze gezellige groep meiden, kom dan eens kijken, kennis maken en meevoetballen op een van de trainingen. Ken je iemand die het leuk vind om bij deze leuke groep sportieve meiden te voetballen, laat ze dan langskomen en kijken bij een van de trainingen.
De meisjes B traint elke dinsdag en donderdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur op het sportpark in De Moer. Je bent van harte welkom!
Heb je er zin in, maar nog vragen, neem dan contact op met de technische commissie van onze vereniging TC@blauwwit81.nl.

Meiden B