Moers Pinksterweekend 4 juni 2017 


MPW website


Hemelvaartstoernooi 25 mei 2017 

Klik hier voor meer informatie

Webshop 


Foto album 


Weer in De Moer 


Clublied 


Sponsor 


zondag, 02 okt 2016 Aanvang 14:30 

Blauw Wit '81
Verslagen
-
Berkdijk

Cruijfiaans 

"Vier achter en vier op het middenveld kan nooit functioneren. Je driehoeken vallen weg. Je moet altijd driehoeken hebben, want alleen dan heb je constant twee afspeelmogelijkheden."
Blauw Wit '81
Nieuws
Archief

Start Clubactie op 1 oktober 

Zaterdag 1 oktober gaan we weer van start met de jaarlijkse clubactie!
De verkoopboekjes zullen dan ook op die dag worden uitgedeeld. De loten kosten €3,- per stuk waarvan €2,40 naar onze clubkas gaat! Dus doe vooral je best en verkoop zoveel mogelijk loten voor onze club. 

Voor de drie beste lotenverkopers hebben we uiteraard een leuke prijs klaar liggen!
De verkoopboekjes lever je uiterlijk 22 oktober in bij je leiding, of in de kantine.

Veel succes allemaal!
Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

Maandag 3 oktober: ALGEMENE LEDENVERGADERING 

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de algemene ledenvergadering. De ALV wordt gehouden op maandag 3 oktober in de kantine en zal beginnen om 20:00.

Agenda:
 • Vaststelling notulen en Jaarverslag
 • Financieel verslag en kascommissie
 • Goedkeuring / decharge
 • Bestuursaftreden en verkiezing
 • Exploitatievergoeding / vervallen ecotax
 • Vaststelling contributies en begroting
 • Bespreking commissies
 • Overige zaken
 • Dankwoord aan vrijwilligers
 • Rondvraag
Notulen ALV 2015

Het bestuur.

2 oktober: FLÜGELPARTY 

Kees Jansen overleden 

Vanmorgen 13 september hebben wij het  nieuws ontvangen dat Kees Jansen is overleden, Kees was al een tijdje ziek maar is vanmorgen rustig ingeslapen.

Het bestuur wil namens iedereen bij Blauw Wit de familie condoleren.
 
 

Vacature verzorger 

Wij zijn op zoek naar een verzorger voor ons 1e elftal op zondag. Klik op onderstaande link om de vacature te bekijken.


Vacature verzorger

Nieuwe spelers selectie  

Voor het nieuwe seizoen 2016-2017 komen 4 nieuwe spelers onze selectie versterken.
We stellen ze even aan u voor:
 • Thomas de Bie (23) is een linker centrale verdediger en komt van Dongen.
 • Tom Jansen (24) komt terug van het zaterdag team. Tom is rechter centrumverdediger, rechtsback of middenvelder.
 • Mark Boerema (19) komt van Olympia '60 en is een rechtermiddenvelder/aanvaller.
 • Remon van Rijswijk (26) is keeper en komt van RKC Waalwijk amateurs.

Martijn Rijnders nieuwe Technisch Jeugd coördinator 

VV Blauw-Wit ’81 is met de oprichting van een Technische Commissie een nieuw pad ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Om de jeugdafdeling op een hoger level te tillen is er een Technische Jeugd Coördinator aangesteld. Martijn Rijnders gaat deze rol vanaf het nieuwe seizoen invullen. We zijn blij met de komst van Martijn en hopen hiermee ook in de behoefte van de trainers en leiders voor meer begeleiding te kunnen voorzien. Zijn activiteiten zullen ook gericht zijn om het voetbalplezier bij je jeugd verder te vergroten.

Martijn is 23 jaar, studeert dit jaar af aan de opleiding HBO Sport en Economie en heeft er zin om het nieuwe seizoen bij Blauw-Wit’81 aan het werk te gaan. Martijn zal zich aan het begin van het nieuwe seizoen voorstellen, dan is hij snel geen vreemd gezicht meer voor iedereen.

martijn rijnders

Zonovergoten afsluitdag voor de jeugd, even leuk als altijd! 

Een van de leukste dagen van het voetbalseizoen bij Blauw-Wit’81, is de afsluitdag bij de jeugd.

Elk team mag dan spelen tegen ouders, leiders en trainers om de eer. Dit jaar was dat op zondagmiddag 5-6-2016. Het weer zat mee en iedereen had er weer zin in. Om 12.30 begonnen de mini’s en de Fjes te spelen tegen hun ouders en om 16.30 uur was de laatste wedstrijd van de A1 tegen hun ouders, leiders en fanatieke Blauwwitters. De A1 was nog moe van de wedstrijd voor de bekerfinale, maar hebben ook op deze middag zich weer van een zeer goede kant laten zien.

Het was weer een mooie afsluiting van een leuk seizoen. In het nieuwe seizoen hopen we net zo’n leuke start te hebben als de afsluitdag waarmee we dit seizoen geëindigd zijn.

Tot volgend seizoen!

Klik hier voor alle foto's.

A1 WINT KNVB-BEKER! 

Zaterdag 4 juni 2016 was het zover, de finale van het KNVB Bekertoernooi voor de A1 van Blauw-Wit’81. De spanning was van de gezichten af te lezen. Allemaal slecht geslapen en weinig gegeten en op van de zenuwen. Zo gingen de spelers van de A1 met een bus met veel toeschouwers naar het sportcomplex van JEKA in Breda.

Het was verschrikkelijk warm, maar dat had niemand tegen gehouden om te komen kijken naar de verrichtingen van de A1. Rondom het veld stonden vele Blauw-Wit supporters.

Er werd gespeeld tegen Rijen A2, een team waar de A1 al eens eerder tegen gespeeld had en gewonnen. Desondanks toch de rust bewaren, voetballen en zien te scoren.

In het begin van de wedstrijd zat de spanning er goed in bij de spelers. Het spel was niet goed, maar desondanks toch enkele goede kansen in het begin van de wedstrijd. Gaande weg de 1e helft werd Rijen sterker en kreeg enkele goede kansen. Maar keeper Damian van Gils redde iedere keer uitstekend en hield de nul. Na ruim een half uur dan toch de 1-0 voor Blauw-Wit. Uitblinker Thimo Netten gaf de bal goed voor vanaf links en Tom Zegstroo ronde prima af. Vijf minuten daarna stond het 2-0 door spits Jesse Pruijssers. En enkele minuten daarna maakte een Rijen speler ongelukkig hands in de 16 en aanvoerder Rob Claassen benutte koel de penalty door de keeper naar verkeerde hoek te sturen. Met een comfortabele 3-0 voorsprong gingen de jongens de rust in.

In de 2e helft probeerde Rijen nog wel terug te komen. Maar nu de spanning weg was gingen Blauw-Wit ook beter voetballen. Wisselspelers werden ingebracht zodat iedereen ook gespeeld heeft. Dennis Kokx viel uitstekend in. Na een mooie actie, een prima pass op Jesse Pruijssers die zijn 2e goal van de middag maakte.

Het is lang geleden, meer dan 20 jaar, dat een jeugdteam van Blauw-Wit in de finale stond , maar dit jeugdteam is er in geslaagd de KNVB beker te winnen! Hiermee hebben ze historie geschreven bij Blauw-Wit’81.

Na de huldiging bij JEKA met een grote beker en medailles, gingen de spelers en begeleiding weer met de bus naar het thuisfront, het sportcomplex van Blauw-Wit’81 in De Moer.

Daar werden ze met applaus en het clublied ingehaald. Na de toespraak van de voorzitter en ontvangen van een aandenken aan deze finale, kon het team en hun begeleiding feest gaan vieren.

Dit is een zeer bijzondere prestatie! Blauw-Wit’81 is dan ook erg trots op dit jeugdteam!

Klik hier voor alle foto's en filmpjesJVDH toernooi bij vv Blauw-Wit’81 zeer geslaagd! 

Voetbalvereniging Blauw-Wit'81 heeft op zaterdag 28 mei 2016 het jaarlijks toernooi georganiseerd voor de jeugdteams van Blauw-Wit’81. Het was net als andere jaren weer een groot succes.
Diverse teams, uit de directe omgeving en van verder weg waren aanwezig.
Zij en het goede weer maakte het toernooi tot een groot succes.
Op zaterdagochtend speelden de E en F -teams. Er waren 11 teams in 2 poules, die allen hun beste beentje voor gezet hebben. Voor de eerste 3 in een poule was er een beker en voor alle kinderen een medaille. Zaterdagmiddag waren de D en C teams aan de beurt met 14 teams in 4 poules. Ook zij hebben hard gewerkt voor de prijzen.
Dank aan alle vrijwilligers, EHBOérs, scheidsrechters, omroeper, waarnemers, barpersoneel en vele anderen, die mede dit toernooi tot een succes hebben gemaakt.
Het JVDH toernooi werd mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, Trophy Nederland, Mark Verboven en HAC Jansen.

Klik hier voor alle foto's van het toernooi.

D1 Blauw-wit'81 is een van de winnaars
D1 winnaar

Enquête Moers Pinksterweekend 2016 

Beste leden

Klik hier voor de enquête die betrekking heeft op het Moers Pinksterweekend.

We willen aan jullie vragen om deze in te vullen en terug te mailen.

Wij horen graag jullie mening om het MPW tot een nog groter succes te maken.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Organisatie MPW

Jeugdkamp was weer super leuk! 

Op vrijdag 20 mei arriveren de kinderen om 17.00 uur op het scoutinggebouw PSG in Loon op Zand.

Een geheel nieuwe locatie, na vele jaren bij Kuijpershoefke te hebben vertoefd.

De slaapzalen werden ten volle benut, want het was passen en meten om iedereen een plekje te geven. Maar het buitenterrein was groot genoeg en we hadden mooi weer besteld, dus dat kon niet fout.

Na de slaapzalen te hebben ingericht, zijn we gaan BBQ-en. Met een volle buik aan een voetbal toernooi begonnen tot het donker werd en daarna een wandeltocht door het dorp. Toen was het bedtijd……..

Maar van slapen kwam niet veel terecht. Het traditionele kussengevecht met de jongens van de D moest ook doorgaan.

Wel moesten de kids om 08.00 uur opstaan, want de F-jes zouden om 08.30 uur arriveren voor het ontbijt. Na een flinke stapel boterhammen weer aan het voetballen.

Om 13.00 uur vertrokken we richting Vught, naar de IJzeren Man voor een adventure middag.    Reuze kano varen, krat stapelen en handboogschieten stond er op het programma. Nadat we een frietje hadden gegeten, werden we weer opgehaald door een aantal ouders om ons weer terug te brengen naar het kampadres.  De avond hebben we doorgebracht bij de vuurkuil, waar het vuurtje lekker werd opgestookt door de opperstoker. Toen het begon te regenen zijn we onder de tent gaan zitten en hebben we de voetbalquiz gespeeld. Om 24.00 uur gingen de kinderen te bed.

Toen ze eenmaal sliepen is de leiding naar de slaapzalen gegaan van de grootste jongens en werden ze weer wakker gemaakt. De eerste nacht de leiding wakker houden betekend de tweede nacht ook niet slapen, daar zal de leiding dan wel voor zorgen.  In de vroege ochtend werd er nog een wandeling gemaakt.

Om 09.00 uur weer opstaan om de boel in te pakken. De penalty bokaal moest nog afgewerkt worden. Een groot gemis was onze jarenlange organisator Michel Koster. Maar ook Dennis en Harald wisten dit evenement tot een goed einde te brengen.

Daarna werd er spontaan een buikschuif zeiltje uitgerold en ingezeept. De fanatiekelingen trokken hun zwembroek aan om wat extra punten te verdienen voor het eindklassement. Om 13.30 uur werden de voetballers weer opgehaald om hopelijk tevreden naar huis te keren.

Winnaars eindklassement: D1 Kevin den Boer D2 Anouk Jansen E1 Rens de Jong F1 Renske de Rouw

Winnaars penaltybokaal: D1 Jari v Laarhoven D2 Tico Schellekens E1 Stijn v Tilborgh  F1 Bart Emmen

Dank aan alle vrijwilligers, leiders en ouders die een steentje hebben bijgedragen aan het welslagen van het kamp 2016. Een nogmaals veel dank aan onze sponsoren.

Groetjes

Tom Kimenai en Jaceline Claassen

Voor alle foto's klik hier.

Indeling jeugdteams volgend seizoen bekend 

De indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2016-2017 is bekend.
Deze staat vermeld bij Jeugd/programma/01-08-2016.

Om direct naar de pagina te gaan, klik hier.

Meiden B 2e keer kampioen! 

Onze meiden B zijn voor de 2e keer dit seizoen kampioen geworden!
In het najaar in de 2e klasse en zaterdag 14 mei 2016 in de 1e klasse!
Dit is een zeer knappe en unieke prestatie!
De MB had een gelijk spel genoeg, de wedstrijd eindigde ook in 1-1, maar het was tot het einde van de wedstrijd heel spannend!
Manou, Khaïra, Els, Marieke, Silvie, Kim, Annick, Audrey, Selina, Kelly, Linde, Tessa, Sabine en aanvoerster Ilona gefeliciteerd met dit kampioenschap!
Na de wedstrijden zijn de meiden gehuldigd in de kantine en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Koen Herman en leidster Wendie den Boer kregen een presentje van de club.
MB hartelijk gefeliciteerd!
Wij bedanken ook vlaggers en scheidsrechters en andere vrijwilligers die iets voor dit team gedaan hebben.

Voor alle foto's klik hier.


MB kampioen 2e keer

22e Hemelvaarttoernooi zeer geslaagd! 

Afgelopen donderdag 5-5-2016 was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijks mini voetbaltoernooi voor senioren. Dit jaar voor de 22e keer. Een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal en tussen de wedstrijden door werd er genoten van de zon en het heerlijke weer.
In de middag kwam er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 29 gelegenheidsteams.
De winnaars bij de dames was OE Deem, met op de 2e plaats De Clumsies en als derde eindigde de Powershot Girls. Bij de heren waren de winnaars, net als vorig jaar, de Dorpboys, met op de 2e plaats, ook net als vorig jaar, Neo’25 Beach en als derde FC Meulenbosch. Maar ook voor de fairplay prijs werd gestreden. Deze werd gewonnen door OE Deem. Dit jaar was er ook een nieuwe prijs te winnen voor de teams, namelijk de leukste teamfoto. Deze werd gewonnen door De Vedettes1! Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met een feestje met DJ, die de toernooigangers tot 21.30 uur vermaakte.
Dank aan alle vrijwilligers en bezoekers van Blauw-Wit’81, want dankzij hun was het een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag. 

klik hier voor alle foto's.


dames 1 en 2

Finalisten Dames.

heren

Finalisten Heren


Rabo Clubkas Campagne  

Blauw Wit '81 wil iedereen bedanken die gestemd heeft op Blauw Wit '81 voor de Rabo Clubkas Campagne.
We hebben 686,- € opgehaald.

Blauw Wit dames zoeken versterking 

Deze gezellige groep dames zoekt versterking! Wil je je voetbalcarrière weer oppakken, juist ontdekken of je talent hebt. Kom eens mee trainen op dinsdag en/of donderdag van 19:30 tot 21:00